Lana Klingor Mihić u uredu
 Ranko Čuvar / Hanza Media
samohrano roditeljstvo

Lana Klingor Mihić o najtežim danima: 'Znala sam preroštati cijeli stan i pronaći 12 kuna'

Gostujući u BizCasting podcastu Lana Klingor Mihić otkrila je zašto je napustila glazbu, kako je preživljavala kao samohrana majka s kreditom i kada joj se dogodila prekretnica u životu.

Poduzetnica, influencerica, nekadašnja pjevačica i vlasnica PR agencije, Lana Klingor Mihić žena je niza talenata. U opuštenom razgovoru poslovnom podcastu BizCasting otkrila je zašto je napustila glazbenu karijeru i PR, kako je pokrenula svoj projekt Slana kuharica i počela uzgajati pse, a stigla je pokazati i kako rukuje bušilicom te podijeliti recept za vrhunski omlet.

Otkrila je kako je nastao njezin projekt Slana kuharica, rekavši da se sve dogodilo spontano. "Cijeli taj projekt 'SLana kuharica se dogodio spontano, kao odgovor na potražnju društvenih mreža, prvenstveno Instagrama. Objavila bih neki recept i dobila na stotine upita, većinom od cura koje žive s dečkima, udane su ili se trebaju udati, pa pitaju kako ih impresionirati. Tu sam shvatila da postoji interes ljudi za to. Onda sam odlučila investirati neke novce i snimiti tri uvodna filma pa smo počeli snimati recepte", ispričala je Klingor Mihić.

Otkrila zašto nije pričala s kumom svog djeteta

Sve što snima, snima iz svog doma - u tri kuhinje i potkrovlju koje ima svoju posebnu priču. Prijatelj Ante Vrban projektirao je kuću s ravnim krovom, ali kako nije imala budžet za to, Lana se odlučila samoinicijativno staviti krov. "Dvije godine nismo pričali zbog toga, ali kad je vidio kako sam to uredila svidjelo mu se, a i kum je mom djetetu", rekla je, našalivši se kako Mirjana Mikulec može mirno spavati jer se još uvijek ne misli ozbiljno baviti uređenjem interijera.

Mene nitko na svijetu ne bi trpio osim Ante, taj se rodio nije.

Velika joj je potpora u svemu suprug Ante Mihić, kojem tepa da je savršen i kao muž i kao poslovni suradnik. "Upoznala sam ga dok smo radili u PR i puno godina smo funkcionirali kao konkurencija u poslu, ali onda sam shvatila da možemo raditi zajedno i mislim da je to najbolja odluka koju smo mogli donijeti, iako je jako teško živjeti skupa 24 sata dnevno. Podijelili smo se tako da je on taj koji komunicira s klijentima jer je smireniji od mene, a ja odrađujem tehnički dio, snimanje, kuhanje i montažu. Tako smo se podijelili i generalno, oko djece pasa i obitelji generalno", ispričala je nekadašnja glazbenica.

Bila sam klinka kad sam s 20 ušla u ET i danas bi to ponovila.

Osvrnula se i na taj period svoje karijere, rekavši da glazbu voli, ali ne voli estradu. "Muž mi nikada nije davao nikakve ultimatume po tom pitanju, ali ja sam odlučila da mi je moj mir najvažniji. Zato sam odlučila to sve napustiti i moram reći da mi je sad predivno", objasnila je i prisjetila se lijepih uspomena iz pjevačkih vremena.

"Bilo mi je stvarno lijepo 4-5 godina, odrastala nam na pozornici s publikom, putovala i uživala. Kad mi je prestalo biti lijepo, jednostavno sam otišla. Pjevanje je dodatno palo u drugi plan kad sam dobila i prvo dijete koje sam sama odgajala i tako sam se makla od glazbene karijere. U biti sam oduvijek znala da pjevanje nije dugoročno", otkrila je Lana.

CIJELI PODCAST POGLEDAJTE U NASTAVKU

Pred kamerama je pokazala i svoje vještine s bušilicom, izbušivši rupu u cjepanici. Da ima iskustva dokazala je odmah prepoznavši da se radi o boreru za beton, a ne drvo čime je impresionirala i voditelja Vitu Turšića, inače velikog meštra za bušenje.

Dotakla se i vremena kad joj nije bilo sve bajno u životu i kad je financijski grcala u kreditu u švicarcima kao samohrana majka. "U periodu kad je kćer Kiara bila mala znala sam preroštati cijeli stan i pronaći 12 kuna. Ali u onom trenutku kad sam prestala kukati da nemam novaca, sve je krenulo nabolje", kazala je Lana i naglasila da svi trebaju pronaći balans između poslovnog i obiteljskog života kako bi sačuvali mentalno zdravlje.

Čitajte i:

Ministar Marić kakvog niste znali: 'Cijeli život živim sa ženama, ali ih još uvijek ne razumijem'

Lana Klingor Mihić žali što ne može udovoljiti suprugu: 'Ne postoji nitko kao ti i ja'

Lana Klingor Mihić obilježava tužnu godišnjicu: 'Ništa mi nije lakše, ne boli manje'

Lana Klingor Mihić o braku: 'Imali smo loših i teških dana, ali smo iz svakoga izašli jači'

Lana Klingor Mihić:'Spavali smo u boravku, živjeli s troje djece u 50 kvadrata i krvavo radili! Sada živimo svoj san'

Uzbuđenje je preveliko! Lana Klingor i Ante Mihić jedva dočekali novog člana obitelji: 'Dobrodošao kući, dečko'

Linker
18. travanj 2024 18:53