Luigi Mistrulli / Sipa Press / Profimedia
nije je prebolio

Silvio Berlusconi je slomljenog srca: Zbog novog izbora svoje bivše ljubavi želi joj se osvetiti

Talijanska parlamentarna zastupnica Marta Fascina (30) nedavno je postala partnerica i službena pratilja stranačkog šefa Silvija Berlusconija (83), a paparazzi su ih ulovili na Sardiniji. Te fotografije je navodno vremešni političar naručio kako bi se osvetio staroj ljubavi koja je od nedavno zaljubljena u pjevačicu.

Paparazzi su nedavno snimili strastvenog Silvija Berlusconija i djevojku plave kose kako se drže za ruke na sunčanoj Sardiniji, gdje na Costi Smeraldi ima ljetnu rezidenciju, prenosi talijanski Vanity Fair.

Premda ih dijeli više od pola stoljeća razlike u godinama, vatrena Kalabrežanka i jedan od najimućnijih Talijana, čije se bogatstvo procjenjuje na 6,4 milijardi dolara, ponašaju se poput zaljubljenih golupčića.

Prvi put su fotografirani zajedno prije nekoliko mjeseci u Švicarskoj, što je potaknulo glasine o novoj ljubavi 83-godišnjaka. S Martom Fascinom, stranačkom kolegicom iz Forza Italije osim političkih uvjerenja, dijeli i jednaku strast prema nogometu. Oboje su strastveni navijači Milana.

Ljetne pustolovine francuskog predsjednika: Macron juri na skuteru, a Brigitte i kći mame poglede

EXCLUSIVE: Silvio Berlusconi (83)  spotted departing Grand Resort in Bad Ragaz in helicopter with new rumored girl-fried Marta Fascina (30) and his brother Paolo Berlusconi.
21 Mar 2020,Image: 503635506, License: Rights-managed, Restrictions: NO Italy, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Svoju novu izabranicu osvojio je putovanjem...

Želio se osvetiti bivšoj

Priča se da je Berlusconi namjerno dostavio medijima fotografije sa Sardinije jer se želio osvetiti bivšoj partnerici. Naime, prije nekoliko dana Francesca Pascale nedavno je krasila naslovnice talijanskih časopisa nakon što je snimljena kako ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55). Fotografije njihovog romantičnog odmora i poljubaca navodno su ga jako povrijedile i razljutile, pa se odlučio za osvetu i objavio svoju sreću.

Silvio Berlusconi and Francesca Pascale in Ravello, at the wedding of her sister Marianna Pascale. 13/10/2017, Ravello, Italy,Image: 352816767, License: Rights-managed, Restrictions: No model/property release was granted for this image. Pursuant to law and as previously agreed by registering on this website, the company publishing this image is required to blur or pixelate the sensitive details in such a way as to make those details un, Model Release: no, Credit line: Salvatore Laporta / IPA / IPA / Profimedia
Salvatore Laporta / IPA / IPA / Profimedia
Silvio je pogođen što je Francesca krenula dalje...


Krenuo dalje

Zbog fatalne kolegice Marte je prekinuo 12-godišnju vezu s Pascale (34), Napolitankom koja je bila uz njega u najvećim aferama i seks skandalima s maloljetnicama koje je pozivao na orgije u svoje rezidencije diljem Italije, poznate kao bunga bunga zabave.

Italy - March 5, 2020.Marta Fascina, the new girlfriend of the former Italialian Prime Minister Silvio Berlusconi,Image: 503485531, License: Rights-managed, Restrictions: * France, Germany and Italy Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Ios/Ropi / Zuma Press / Profimedia
Ios/Ropi / Zuma Press / Profimedia
Fatalna kolegica ga je osvojila u kratkom roku...

Godine ne morjau biti problematične

Najpoznatiji hrvatski 'ljubavolog', sociolog Bruno Šimleša smatra da sama činjenica da netko ima drastično mlađeg partnera ili partnericu ne mora biti problematična i veza može funkcionirati ako ljudi dijele glavne životne vrijednosti i prioritete, pa ni tih nekoliko desetljeća ne mora biti nepremostiv problem. Ipak napominje da je to iznimka, a ne pravilo.

"Često u takvim vezama kompenziramo za nešto pa mlađi partneri traže sigurnost koju možda nisu dobili od roditelja ili traže ulaz u društveni svijet koji im je nedostupan. A stariji partneri često potvrđuju svoj status ili priželjkuju drugu mladost. No ponavljam, moguće je da se radi i o pravoj ljubavi u kojoj ih toliko snažno spajaju zajedničke vrijednosti i uvjerenja da je manje bitno što su živjeli i odrastali u različitim desetljećima", rekao nam je na tu temu Šimleša.

Ljubav mu je najbitnija

Nezasitni ljubavnik, koji zbog brojnih estetskih zahvata izgleda poput lutka iz muzeja voštanih figura, očigledno se nije zasitio ni žena, ni moći, ni politike, pa je lani na koalicijskoj listi izabran za zastupnika u Europski parlament. Dosad se ženio dva puta, a iz brakova s Carlom dall’Oglio (79) i glumicom Veronicom Lario (63) ima petero odrasle djece, te trinaestero unučadi.


Čitajte i:

Berlusconi za svjedoka zove - Georgea Clooneya

Kod Berlusconija je bilo kao u haremu

Ostavila ga supruga

Linker
18. travanj 2024 18:51