PRAVA GOZBA

HALLOWEEN: Čudovišta burgeri s junetinom, sirom, kieslim krastavcima i ajvarom

Halloween monster hamburgers on a paddle board against an old wood background
Getty Images/iStockphoto

Za druženje pod maskama!

Trebat će vam:

peciva za burgere
1 kg juneće vratine
cheddar
rajčica
kiseli krastavci
ajvar
masline

Halloween monster hamburgers on a paddle board against an old wood background
Getty Images/iStockphoto
 

Priprema:

Peciva za burgere prepolovite i premažite ih maslacom. Prepržite ih oko minutu na suhoj tavi. Juneće meso posolite i popaprite. Formirajte pljeskavice i pecite ih na jakoj vatri, otprilike 6 minuta sa svake strane. Počnite slagati burgere. Na prvi dio peciva stavite sjvar, zatim rajčicu pa meso. Od kiselih krastavaca oblikujte jezik pa ga stavite na meso. Od sira napravite zubiće i pozicionirajte ga na meso tako da viri van. Poklopite s drugim dijelom peciva. Masline nabodite na čačkalice (one su oči/antene - kako vam drago) i stavite na vrh burgera.

Izdvajamo

Iz drugih medija