PROMO

KOŠARKAŠKA LEGENDA: Vegeta u restoranu Michael Jordana u New Yorku!

Vegeta, najpoznatiji brand Podravke, ponovno dokazuje da je zavirio u svaki kutak svijeta, pa tako i u New York, gdje poznati restoran u vlasništvu NBA legende Michaela Jordana "The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C" u svojim jelima koristi i taj hrvatski dodatak jelima.
 Michael Jordan's The Steak House N.Y.C. Facebook page

"Koristimo Vegetu jer našim jelima mediteranske kuhinje i steakovima daje bogatiji okus. Bogatstvo arome raznih vrsta povrća usklađenih u kombinaciji koja ne opterećuje ribu ili meso nego upravo pojačava njihovu svježinu i zaokružuje kulinarsku priču, motivira me da pripremam još bolja jela pa je Vegeta postala nezaobilazni dodatak jelima u našoj kuhinji."- rekao je glavni kuhar Cenobio Canalizo.

Michael Jordan's The Steak House N.Y.C. Facebook page

Restoran je smješten u Grand Central Terminalu u samom središtu Manhattana na popularnoj 42 ulici gdje dnevno prođe više od 700 tisuća njujorčana i turista. Restoran predstavlja omiljeno okupljalište poslovnih ljudi te tamo dnevno ruča više od 10 tisuća.

Michael Jordan's The Steak House N.Y.C. Facebook page

Ne čudi nas da je interes za Vegetu pokazao i tv kanal Spectrum 79 snimajući kratku reportažu o receptima chefa Cenobio Canaliza koju emitira u serijalu “A Taste of New York”, a kako se Vegeta snašla u glavnoj ulozi pogledajte u našem videu.

Podravka je najveći hrvatski izvoznik prehrambenih proizvoda na američko i kanadsko tržište, gdje je svoje Predstavništvo otvorila 2005. godine. Najviše se prodaje popularna Vegeta, ali su zastupljeni i drugi poznati podravkini proizvodi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:22