NAJVAŽNIJI GASTRO DOGAĐAJ GODINE

NAGRADNI NATJEČAJ: Sudjelujte i osvojite kotizacije za Chefs' Stage!

Hrvatskoj je kronično nedostajao projekt ovog tipa na kojem će se polemizirati o kulinarskim filozofijama, vizijama, problemima u ugostiteljstvu i trendovima u svijetu. Odlučili smo samo za čitatelje Dobre hrane organizirati nagradni natječaj i pokloniti vam dvije vrijedne nagrade!
 Marko Miščević

Na Chefs' Stageu uz masterclassove i gala večere brojni chefovi, stručnjaci iz područja turizma i ugostiteljstva, novinari, što internacionalni a što iz regije održati 10-tak vrlo zanimljivih panel diskusija. Cijeli program Chefs' Stagea možete proučiti na njihovoj službenoj stranici, a mi vas nagrađujemo s:

1 x kotizacija za masterclass s Anom Roš

Marko Miščević

Dvije Slovenke danas privlače pažnju svjetskih medija, Melania Trump i Ana Roš, ispisano je na stranici 50 World’s Best Restaurants. Točno je, kao što je točno da je teško pronaći dvije toliko različite žene. Ana je svakako najukusniji razlog zašto treba posjetiti Sloveniju, napisao je izvjestitelj magazina Food & Wine. Ana Roš je posebna čak i u tako odabranom društvu Netflixovih portreta, samo njih šest godišnje. Službeno prva žena među chefovima, junakinja dokumentarne serije Netflixa "Chef’s table" na kongresu će održati masterclass na temu "Foraging" što u prijevodu znači traženje i prikupljanje namirnica u prirodi. Najveći iskorak u "foragingu" dosad je napravio Rene Redzepi, proslavljeni chef danske Nome koji je prošle godine predstavio i genijalnu mobilnu aplikaciju za prepoznavanje samoniklog bilja Vild Mad. Njezin mastreclass zasigurno je jedna od prejanica samog kongresa.

1 x General admission ulaznica

Ustupljene fotografije Chefs stage

General admission ulaznica je vaš ulaz na CHEFS' STAGE te osigurava pristup sljedećim aktivnostima: 19.03.2018.: otvorenje na tvrđavi Sv. Mihovil, Marendin by Bibich boys, panel diskusije (Solaris), producers' market (Solaris), Chefs' Talk corner (Solaris), after party (Solaris) 20.03.2018.: panel diskusije (Solaris), Grand Tasting ručak (Solaris), producers' market (Solaris), Chefs' Talk corner (Solaris), party zatvaranja na tvrđavi Barone.

Kako biste bili sudjelovali u nagradnom natječaju, pošaljite odgovor na nagradno pitanje 'Zašto zaslužuješ osvojiti nagradu?' i osobne podatke (ime, prezime, grad) na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nagradni natječaj traje do subote, 17. ožujka 2018. u 11 sati nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su:

1. Ivan Milićević - masterclass s Anom Roš

2. Grgo Paškalin - General admission

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:46