Najbolja gazirana voda u Europi sa zlatnom medaljom!

Pristaje uz svaki obrok...

Zašto je Jamnica dobra uz svaki obrok?

Osim što prirodno nema kalorija, gasi žeđ i potiče probavu, Jamnica daje osjećaj lakše probavljivosti hrane, a mjehurići u njoj imaju osvježavajući učinak što je posebno poželjno nakon obroka.

Gastro stručnjaci, ali i svi koji to nisu ali naprosto vole hranu i uživaju u njoj, znaju kako je iznimno važno odabrati kvalitetno piće nakon ukusnog obroka. Upravo zbog jedinstvenosti okusa, izbalansiranog sastava minerala te osvježavajuće gaziranosti Jamnica se potvrdila kao idealno piće nakon obroka. Jamnica je pogodna za svakodnevnu upotrebu, a pored samostalnog konzumiranja važno je napomenuti da se izvrsno miješa i s vinom.

Najbolja u Europi

U Hrvatskoj znaju da Jamnica ide uz svaki obrok, razlog tomu leži u jedinstvenom okusu, izbalansiranom sastavu minerala te osvježavajuće gaziranosti. S druge strane potvrdu da je najbolja u Europi Jamnica je dobila na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu krajem studenog 2015. godine. U konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država Jamnica je osvojila zlatnu medalju za najbolju gaziranu vodu u Europi.

Foto: Igor Šoban

Za jednostavan recept posjetite JaKuham

I dok svi već znaju da Jamnica pristaje uz svaki obrok, u posljednjih godinu dana kuhanje i uživanje u hrani više ne mogu proći bez posjeta gastro odredištu Jamnice – www.JaKuham.hr

Rubrika JaKuham sadrži zanimljive recepte, ali i priče, korisne savjete te video priloge u kojima glavnu ulogu ima Šime Sušić, pobjednik prvog izdanja hrvatskog MasterChefa. Šime u rubrici JaKuham oduševljava ne samo svojim receptima, već i pogledima na uživanje u hrani, odnosom prema namirnicama te već spomenutim zanimljivim „how to“ videozapisima.

Zato posjetite web-stranice Jamnice na www.jamnica.hr i pronađete mnogo interesantnih, tradicionalnih, ali i inovativnih recepata.

Izdvajamo