MALIŠANI KUHAJU

Najukusniji smoothie od svježeg voća i povrća neka pripreme vaši klinci

    AUTOR:
    • Sponzorirani sadržaj

  • OBJAVLJENO:
  • 21.10.2000. u 13:11

 

Djeca često izbjegavaju voće i povrće, ali na vrlo jednostavan i lak način se mogu predomisliti. S obzirom na to da vole biti ''odrasli'' i raditi sve ono što i mi radimo, pozabavite se njima i omogućite im da si sami pripreme zdrave i ukusne obroke. Najbitnije je da nabavite svježe voće i povrće koje će mališani zatim pripremiti na jednostavan i brz način.

Jedan od ukusnih recepata su zeleni i crveni smoothie. Za crveni voćni smoothie vam trebaju dvije šake bobičastog voća, jedna naranča, sok od pola limuna te jedna žličica chia sjemenki i jedna šalica vode. Zeleni povrtni smoothie sastoji se od jedne banane, vezice blitve, dva lista kelja te jednog decilitra K-Bio kokosova ulja. Kako izgleda čitav postupak, otkrijte u našem videu:

 

Mislite da nećete moći nagovoriti vašeg mališana da proba ove zdrave namirnice? Otkrit ćemo vam mali trik: već dok ste u kupnji s vašim mališanom predložite mu da odigrate igru koliko zdravog voća i povrća može prikupiti u minutu dok se nalazite na odjelu voća i povrća. Mališanu će biti zabavno, a to je odlična uvertira za učenje samostalnog pripremanja ovih recepata.

 

 

Izdvajamo

Iz drugih medija