Najukusnije jesenske slastice

Cheesecake od bundeve

S cheesecakeom nikada ne možete pogriješiti!
 Getty Images/iStockphoto

A kamoli s cheesecakeom koji odiše jesenskim bojama i mirisima. Za podlogu koristite kekse po želji, a klince maknite iz kuhinje dok ga radite jer će njihovi prstići letjeti posvuda dok vi pripremate ovaj ukusni jesenski kolač!

Za podlogu:

250 g keksa
125 g rastopljenog maslaca

Za nadjev:

250 g Mascarpone sira
250 g šećera
1 pakiranje Dolcela desertne kreme s bundevom
500 ml mlijeka
3 jaja

A slice of Pumpkin Cheesecake Pie with homemade whipped cream, alomonds and pumpkin spice. Extreme shallow depth of field.
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Kekse usitnite i spojite s rastopljenim maslacem. Podlogu utisnite u kalup za torte promjera 26 cm. Nadjev pripremite tako da u posudu za kuhanje ulijete 500 ml hladnog mlijeka, dodajte sadržaj vrećice te miješajući pjenjačom kuhajte 4 minute. Sir izmiksajte sa šećerom i jajima. Dodajte kremu od bundeve. Nadjev izlijte na kekse i pecite u pećnici na 180 stupnjeva 45 minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:50