Najukusnije jesenske slastice

Mokri kolač od bundeve

30 minuta, ni više ni manje!
 Getty Images/iStockphoto

Najbolje ga je jesti dok je još topao jer će njegova meka struktira tako još više doći do izražaja. Jednostavnije od ovoga ne može!

Trebat će vam:

2 pakiranja Dolcela Punjeni muffins s bundevom
4 jaja
200 ml ulja
250 ml vode
žličica cimeta
korica i sok 1 naranče
sok još jedne naranče za preljev

Flat lay homemade pumpkin - cinnamon bread with coffee beans on wooden table. Healthy vegetarian food, holiday background. Text space
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaja, ulje i vodu te miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu. Dodajte naribanu koricu i sok jedne naranče i cimet. Smjesu izlijte u uski i dugačak kalup (za kruh) te pecite na 180 stupnjeva oko 20 minuta. Kad je kolač pečen prelijte ga sa sokom još jedne naranče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:11