BRZO I JEDNOSTAVNO

RECEPTI GOTOVI ZA 30 MINUTA: Evo što poslužiti kad vam na vrata pokucaju iznenadni gosti!

Saznajte kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne meze za druženja!

Prijatelji su vam javili da stižu za pola sata, a vi nemate vremena ni otići u kupnju? Imamo rješenje za takve situacije, u kojima ćete za najviše 30 minuta stići napraviti meze za druženja sa sastojcima koje uvijek imate u hladnjaku. Ili ćete ih od sada uvijek nastojati imati. Glavni sastojak je ajvar uz kojeg ćete napraviti ukusne i hranjive delicije za grickanje u tren oka, a vama će ostati više vremena za druženje s prijateljima. Ajvar je zimi savršena zamjena za salatu, jer dug postupak pripreme na niskoj temperaturi, osim toga što naglašava okuse, čuva i dobar dio hranjivih sastojaka paprike koja je odličan izvor željeza i vitamina A i C, pa ga možete poslužiti i kao umak.

U nastavku vam donosimo nekoliko brzinskih recepata zbog kojih će se svi diviti vašem kulinarskom umijeću!

Bruschette s ajvarom

Jedna od omiljenih poslastica svakog druženja jesu neprikosnovene brze bruschette s ajvarom koje su spremne za samo 15 minuta!

Zalogaji od tikvica, ajvara i sira

Oduševit će vaše goste, ali i ukućane, a pripremit ćete ih vrlo jednostavno. Zalogaji od tikvica, ajvara i sira su gotovi za samo 20 minuta, a u ovom zdravom i ukusnom snacku uživat će svi bez grižnje savjesti.

Prozračni trokuti s ajvarom

Isprobali ste sve vrste brzih pita, a željeli biste nešto drugačije i originalno? Predlažemo vam da isprobate ukusne trokutiće s ajvarom koji će zasigurno biti zvijezde svakog druženja, a gotovi su za samo 25 minuta.

Tost s aromatičnom salatom i ajvarom

Za last minute situacije imamo i mali trik! Za samo 5 minuta možete servirati gostima tost na novi način. Tost a aromatičnom salatom i ajvarom koji je gotov za 5 minuta, a vjerujemo da će se smazati za manje od 5 minuta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 19:03