20.4.2018.

petak

JutarnjList
Pretraži
JutarnjList
  • Pretraži
  • Sve rubrike

Vijesti

  • Hrvatska
  • Svijet
  • Crna kronika
  • Zagreb
  • Obrazovanje
  • Mirovine

Sport

  • Nogomet
  • Košarka
  • Tenis
  • Fight Club
  • Sport Mix

Biznis

  • Financije i tržišta
  • Tvrtke
  • Karijere
  • Financijski leksikon
  • Svijet energije
  • Budućnost Agrokora

Life

  • Obitelj i djeca
  • Tehnologija
  • Znanost
  • Zdravlje
  • Seks i veze
  • Putovanja
  • Životne priče
  • VauMijau
  • Moda i ljepota
  • Astro
  • Budućnost zdravstva

Kultura

  • Art
  • Film i televizija
  • Književnost
  • Glazba
  • Arhitektura
  • Kazalište
  • Gaming

Spektakli

  • Domaće zvijezde
  • Strane zvijezde
  • Reality
  • Ups!
  • Na kavi sa...
  • Zlatni Studio

Viral

  • Fun
  • Aww
  • Bizarre
  • Meme
  • Mozgalice
Magazin
  • Autoklub
  • Globus
  • Dobra hrana
  • Dom i dizajn
Dobra hrana
  • Naslovnica
  • Recepti
  • Priče
  • Vodiči
  • Dobri savjeti
  • Restorani
  • Ajvar
  • Facebook Instagram

DOBRI SAVJETI

KAKO DO SAVRŠENOG ODRESKA? Osam pravila za pripremu odreska slavnog chefa Hestona Blumenthala!

  • prije 1 sat

MALI TRIKOVI

NEŠTO NA ŽLICU: Osam dobrih savjeta kako napraviti najkremastiju juhu!

  • prije 2 tjedna
Zagreb, 180414.
Trznica Dolac.
Na Veliki Petak mnogi su se odlucili na kupovinu namirnica, poput ribe, povrca i pisanica, na najpoznatijoj trznici u centru grada, trznici Dolac.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX

NAMIRNICE I RECEPTI

ŠTO JESTI U TRAVNJU? Ovo je doba godine kada su tržnice jednostavno prepune života!

  • prije 2 tjedna
Rocko polje, 190315.
Na podrucju Rijeke i unutrasnjosti Istre obisli smo 5 restorana i napravili prezentaciju njihovih top jela sa sparogama. U unutrasnjosti smo brali sparoge i pripremili ih na tradiocionalan nacin u domacoj atmosferi u Vili Peruniki u Rockom polju.
Na fotografiji: Branje sparoga u Rockom polju i priprema jela u Vili Perunika.
Foto: Berislava Picek / CROPIX

KREMASTA I LAGANA

DOBRI SAVJETI ZA NAJBOLJU FRITAJU: Temperatura i vatra su ključ uspjeha!

  • prije 2 tjedna

SAVJETI

PEČEMO OMILJENO POVRĆE: Pet savjeta kako to napraviti savršeno i bez greške!

  • prije 1 mjesec

BEZ STRESA

TIPS & TRICKS: Kako si olakšati pripremu nedjeljnog ručka?

  • prije 1 mjesec
Trogir, 031216
Kuhari Robert Zmire i Stipe Susnjara pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak. Na fotografiji: rolana svinjetina nadjevena ljutikom Foto: Tom Dubravec / CROPIX

VODIČ ZA POČETNIKE

KAD BI BAREM KORICA BILA HRSKAVIJA, A MESO MEKANIJE: Savjeti za stvarno dobru pečenku!

  • prije 1 mjesec
Mashed potatoes and raw potato in the basket. style rustic.selective focus

NAPRAVITE NAJBOLJI

PIRE KRUMPIR KAO IZ VRTIĆA: Odlični trikovi koji će nas vratiti u djetinjstvo!

  • prije 2 mjeseca
Pasta Carbonara on white plate with parmesan and yolk on dark marble background

ZLATNA PRAVILA

VJEŽBOM DO SAVRŠENSTVA: Kako napraviti Carbonaru kao profić?

  • prije 3 mjeseca

Sam svoj chef u kuhinji

ORGANIZACIJA U KUHINJI: Tek počinjete kuhati? Ovi će vam savjeti pomoći!

  • prije 3 mjeseca

PRIVLAČNO I UKUSNO

POD SVJETLIMA REFLEKTORA: Devet savjeta kako vaša hrana može izgledati privlačno i ukusno!

  • prije 3 mjeseca
Beautiful smoked beef brisket

PIRJAMO IH

ZA SVE ZAKLETE MESOLJUPCE: Evo kako savršeno pripremiti juneća prsa svaki put!

  • prije 3 mjeseca

Hrana za dušu

JAMIE OLIVER: Trikovi za najbolje lazanje!

  • prije 4 mjeseca
Two kids cooking pastry together

Pet savjeta za bolje pečenje!

TIPS & TRICKS: Trikovi koji će vam pomoći da postanete još bolji u pečenju kolača!

  • prije 4 mjeseca
Creme caramel in the pots

Domaće je najbolje!

KRATKA LISTA SASTOJAKA: Trikovi za savršen domaći puding!

  • prije 4 mjeseca

Vikend pripreme za tjedan

MALA ŠKOLA KUHANJA: 14 savjeta za brže i jednostavnije kuhanje kroz tjedan!

  • prije 5 mjeseca

TIPS&TRICKS

SLUŠAJ CHEFA: Raul Lajtman donosi savjete i trikove pomoću kojih bečki gulaš postaje savršen!

  • prije 3 mjeseca
Balsamic caramelized onion hummus and whole wheat multi seed baguette on a dark background. Delicious vegetarian snack

RADIMO ODLIČAN KARAMELIZIRANI LUK

ISTINA O KARAMELIZIRANOM LUKU: Budite strpljivi i luk će biti savršen!

  • prije 5 mjeseca
Wine bottles

VINSKA ŠKOLA

PET POGREŠAKA KOJE RADIMO DOK NARUČUJEMO VINO: Radite li i vi neke od njih?

  • prije 5 mjeseca
Specialty Seafood on a plate

HOW TO VIDEO

SERVIRAJTE HRANU KAO PROFESIONALAC: 50 načina kako da vaša hrana zadivi na tanjuru!

  • prije 5 mjeseca
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Povratak na vrh

Naslovnica

Vijesti

  • Hrvatska
  • Svijet
  • Crna kronika
  • Zagreb
  • Obrazovanje
  • Mirovine

Sport

  • Nogomet
  • Košarka
  • Tenis
  • Fight Club
  • Sport Mix

Biznis

  • Financije i tržišta
  • Tvrtke
  • Karijere
  • Financijski leksikon
  • Svijet energije
  • Budućnost Agrokora

Life

  • Obitelj i djeca
  • Tehnologija
  • Znanost
  • Zdravlje
  • Seks i veze
  • Putovanja
  • Životne priče
  • VauMijau
  • Moda i ljepota
  • Astro
  • Budućnost zdravstva

Kultura

  • Art
  • Film i televizija
  • Književnost
  • Glazba
  • Arhitektura
  • Kazalište
  • Gaming

Spektakli

  • Domaće zvijezde
  • Strane zvijezde
  • Reality
  • Ups!
  • Na kavi sa...
  • Zlatni Studio

Viral

  • Fun
  • Aww
  • Bizarre
  • Meme
  • Mozgalice
Poveži se s Jutarnjim
Facebook
Twitter
Instagram

Jutarnji list

  • Slobodna Dalmacija
  • Sportske Novosti
  • 100posto
  • Globus
  • Živim.hr
  • Gloria
  • Dobra hrana
  • Dom & Dizajn
  • Autoklub
  • ok!
  • Dosi
  • Dubrovacki Vjesnik
  • Zadarski
  • LikeCroatia
  • Opći uvjeti korištenja
  • Pravila prenošenja sadržaja
  • Zaštita privatnosti
  • Pravila komentiranja
  • Impressum
  • Kontakt
  • Oglašavanje
  • Cjenik za izborno oglašavanje

Copyright © HANZA MEDIA d.o.o. Sva prava pridržana.