Počnite s mjehurićima
Svaka zabava ili tulum bi trebali započeti s pjenušcem.
Trebati će vam hrpa leda
I ''kantica'' u kojoj ćete led držati. Želite da vaše vino i šampanjac budu hladni tijekom cijele večeri, to je obavezno.
Morate poznavati temperaturu vina
Jedna od najčešćih pogrešaka koju ljudi rade jest ta da ne služe vino na pravoj temperaturi. Šampanjac se treba služiti jako hladan (možete ga na par minuta staviti u zamrzivač), bijelo vino bi trebalo biti na temperaturi hladnjaka, a crno vino nešto ispod sobne temperature.
Voda, voda, voda posvuda
Ako ćete gostima cijelu noć posluživati cugu, morate ih hidratizirati! Stavite bočice vode posvuda po stanu tako da su lako dostupne.
Trebate znati kada trebate prebaciti u ''nižu brzinu''
Nakon vina, dolazi whiskey! Jedan će vam biti dovoljan!
Kraj ovog popisa!
Sad ste svi lagano pijani… Maknite prazne boce whiskeya i bacite se na sokiće! Zovite Uber!