KREMASTA I PUNA OKUSA

OMILJENA JUHA: Jedini trik za pripremu juhe od gljiva koji će vam trebati!

Marko Miščević / HANZA MEDIA

Za pripremu najkremastije juhe od gljiva ćete trebati izdvojiti samo 30 minuta!

Patricia Wells je slavna američka autorica kuharica s višegodišnjih iskustvom koja je proputovala svijet, uključujući i Francusku. U svojoj nedavno objavljenoj kuharici My Master Recipes s čitateljima dijeli trikove kako hranu učiniti ukusnijom i dovesti ju na ''drugu razinu''! Tako je podijelila i trikove za ukusnu gustu juhu od gljiva.

Sve je u gljivama

Ona koristi sušene vrganje koje prvo samelje u prah, a zatim namače u punomasnom vrhnju 24 sata što stvara dubok, zemljani okus. Ako ovim sastojcima dodate temeljac i malo soli, imate recept Patricie Wells za najukusniju kremastu juhu od gljiva. Ukrasite ju nasjeckanim vlascem, maslinovim uljem i oduševiti ćete sve!

Marko Miščević / HANZA MEDIA
 

Svidio vam se članak? Pročitajte još!

Naša omiljena juha od gljiva

Juha od vrganja

Gusta juha od krumpira i vrganja

Izdvajamo

Iz drugih medija