CHILL NA OTVORENOM

AKO TRAŽITE UGODAN AMBIJENT I JOŠ BOLJU KLOPU: Šest hrvatskih restorana s najljepšim terasama!

 RougeMarin Facebook Page
Uživajte u ovim prekrasnim fotografijama!

Ovo nije nikakva top lista hrvatskih restorana s najljepšim pogledom na svijetu, i ne kažemo da ih u Hrvatskoj nema još stotine prekrasnih, ali smo odlučili izdvojiti samo neke budući da obožavamo ljetne mjesece i godišnji odmor.

Pelegrini, Šibenik

Sibenik, 170615.
Restoran Pelegrini.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
CROPIX
Sibenik, 170615. Restoran Pelegrini. Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Pelegrini ima sve – divnu atmosferu, neponovljiv pogled na katedralu Sv. Jakova i sjajnu hranu. U samom srcu povijesne jezgre Šibenika smjestio se restoran u kojem kuha chef Rudolf Štefan.

Restaurant 360⁰, Dubrovnik

Fotografija sa službene stranice restorana

S terase ovog restorana koji se nalazi povrh prekrasnih dubrovačkih zidina i dalje se pruža nezaboravan pogled na dubrovačku povijesnu luku, a u njemu se i dalje sjajno jede za što je zaslužan chef kuhinje Marijo Curić.

RougeMarin, Zagreb

RougeMarin Facebook Page

Velika terasa omiljenog mjesta mnogih Zagrepčana je kao stvorena za tople mjesece. Nikako ju nemojte zaobići u nadolazećim danima!

Mala hiža

Mala hiža Web

Blagi brežuljci i ravnice Međimurja je ono što Mala hiža zapravo jest. Kada se radi o njenom ambijentu i hrani. Interijer restorana također je prožet autentičnošću. Ugođaj je intiman i romantičan, a ni okućnica nije ništa manje impresivna.

Monte

Monte Web

Pogled na rovinjsku katedralu u najljepšem istarskom gradu jednostavno smiruje. Na odmet nije ni činjenica da, ako posjetite Monte, imate priliku uživati u divnom pogledu i blagovanju u hrvatskom restoranu koji je vlasnik Michelinove zvjezdice!

Terasa Oleander, Hotel Esplanade

Terasa najluksuznijeg zagrebačkog hotela je kao stvorena za ispijanje koktela i, naravno, uživanje u hrani restorana Zinfandel. Divan pogled na dio Zrinjevca i Glavni zagrebački kolodvor vam dopušta da mirno promatrate prolaznike i uživate na ljetnom suncu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:40