NOVI BROJ DOBRE HRANE

BOŽIĆNO RUHO MAGAZINA DOBRA HRANA: Danas na kioscima potražite najukusnije božićno štivo!

Badnjak i Božić blagdani su koje posebno volimo. Obitelj je na okupu, iz kuhinje se šire fini mirisi i svi s nestrpljenjem očekuju prvo badnju večeru, a onda idući dan i raskošni božićni ručak.

Nadamo se da će vam baš ovaj broj pomoći u pečenju božićnih kolača, donijeti inspiraciju kako ukrasiti blagdanski stol, što poslužiti i koje pjenušce vrijedi pokloniti ili otvoriti. Iako je posebno iza ovog broja puno rada, uživali smo i nadamo se da će vam se dopasti ono što smo vam pripremili!

U Caffe Baru Finjak božićna je atmosfera u punom jeku, a ove zime nude i vlastito kuhano vino, a mi smo ih posjetili.

Zagreb, 271118.
Advent u Caffe Bar Finjak.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Za raskošan blagdanski stol predlažemo da pripremite tradicionalna jela!

Veteran miksologije Marin Nekić osmislio je i odao recepte za tri topla koktela.

Poigrajte se s jednostavim receptima i razveselite prijatelje slatkim i slanim darovima!

Dakle, ovu nedjelju kreće u prodaju "naših ruku djelo", a vi nam javite dojmove!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:46