PRESTIŽNO KULINARSKO NATJECANJE

ČESTITKE: Jurica Obrol i Matija Roso iz šibenskog restorana Pelegrini hrvatski su predstavnici na Bocuse d´Or Europe 2020.!

 Official Facebook page Pelegrini
 

Upravo su održani 13. Dani hrvatskog kuharstva u Varaždinskim Toplicama, osim natjecanja mladih budućih kuhara i slastičara, posljednjeg dana natjecanja proglađeni su predstavnici Hrvatske na Europskom kvalifikacijskom natjecanju za sudjelovanju na Bocuse d'Or kulinarskom natjecanju koje će se održati u Lyonu to su Jurica Obrol te Matija Roso iz šibenskog restorana Pelegrini.

Official Facebook page Pelegrini

Juricu i Matiju dakle očekuje prvo nastup na Europskom natjecanju u estonskom Talinu 28.-29. svibnja 2020. kad ćemo doznati hoće li se naši predstavnici plasirati na glasovito svjetsko finale Bocuse d´Or.

Naime, Bocuse d´Or održava se svake dvije godine, najveće i najspektakularnije natjecanje na svijetu na kojemu se predstavljaju novi talenti, od kojih će mnogi postati veliki chefovi.

Official Facebook page Pelegrini

Podsjetimo da je baš ovih dana predstavljeno i novo izdanje međunarodnog festivala gastronomije i ugostiteljstva koji je u glavnoj organizaciji šibenskog tima Pelegrini - Chefs´Stage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:10