KLASIK ILI U TEGLICI

Pistacija, buča ili čokolada? Ovog vikenda radimo omiljeni cheesecake na ova 3 načina

 Privatna Arhiva/Marko Miscevic/cropix/Neja Markicevic/Cropix/
Cheesecake od čokolade voljet će baš svi, a onaj od pistacije odmah napravite u duploj količini

Iako vjerujemo kako omiljeni recept za cheesecake zasigurno već imate u malom prstu, danas vam donosimo tri drugačije ideje kao stvorene za vikend uživanje.

Cheesecake u teglici

Umjesto u kalupu, okušajte se u pripremi kolača od sira u staklenkama, spremite ih u hladnjak i vadite po potrebi. Ovaj će način biti daleko praktičniji za uživanje na vikend izletima, a poklonite li teglicu omiljene poslastice prijateljima, vrlo lako mogli biste im postati omiljena osoba.

Cheesecake od buče s keksima, lješnjacima i orasima bez pečenja

image
Neja Markicevic/Cropix

Što je slastica bez čokolade?

U slučaju da ste pomislili kako se ljubiteljima čokolade ovaj naš kratak popis zasigurno neće svidjeti, razmislite još jednom. Predstavljamo vam čokoladni cheesecake koji se ne peče. Jednostavan za pripremu, omiljen među amaterima u kuhinji, ali i onim istinskim ljubiteljima čokolade i jednostavno savršena slastica za lijena vikend popodneva.

Čokoladni cheesecake koji se ne peče

image
Privatna Arhiva/

Pistacije su uvijek dobra ideja

Gotovo da i ne poznajemo osobu koja ne voli pistacije pa su tako slastice koje ih uključuju na našem stolu baš uvijek dobrodošle. Pistacijama smo u ovoj varijanti dodali osvježavajuću malinu pa sve zajedno spojili s laganom kremom od grčkog jogurta i krem sira. Naravno, u obzir dolaze i smrznute maline, a koristiti možete i drugo voće po želji.

Cheesecake u čaši s pistacijama

image
Marko Miščević/Cropix/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:10