Splet baršuna, ružičastih zidova, tapeta s motivom palmina lišća i neizostavnih zlatnih detalja u kombinaciji s ugodnom atmosferom ubrzo je pretvorio ovaj mali kafić u omiljeno mjesto za kavu i to ne samo studenata s obližnjih fakulteta, nego i glumaca, glazbenika i sličnih kreativaca.
Zagrepčani koji su do sada u Dramu dolazili na šalicu kave ili čaja, odnosno u večernjim satima na čašu vina ili šareni koktel uz pratnju jazza i soula u živoj izvedbi, odnedavno mogu svoje iskustvo upotpuniti i kojim dobrim zalogajem.
U Drama baru odlučili su svim gladušima od ponedjeljka do subote od 9 do 15 sati uz jutarnju kavu ponuditi i krostine bogato nadjevene kombinacijom raznih sireva, rolane pancete ili pak pečene slanine i brojnim povrćem, integralne kroasane punjene omletom, kuhanom šunkom i salatom, popularni avokado tost s poširanim jajem, rotkvicama i krastavcima, sendviče s lososom i slična hladna jela od kvalitetnih i ukusnih namirnica.
Oni koji imaju želju za nečim slatkim mogu naručiti domaću granolu s jogurtom i voćem ili pak vanilija chia puding s grčkim jogurtom, jagodama i čipsom od karameliziranog mlijeka, a svi koji bi radije svoj doručak konzumirali u tekućem izdanju, mogu to učiniti s jednim od njihovih smoothieja.
Ideja tima iz Drama bara bila je ponuditi doručak ili rani ručak svima koji ne stignu jesti kod kuće, nego bi u ugodnom okruženju njihova kafića rado prigrizli nešto ukusno i zasitno prije nego krenu dalje u dan.
- Htjeli smo da ponuda bude malo drugačija od hrane koja se može naručiti u mjestima u centru grada, a planiramo ponudu mijenjati sa sezonom pa ćemo ubrzo uvesti i salate… Navečer uz vino nudimo plate sa sirom i pršutom kako bi mogli nešto gricnuti i uživati u događanjima. Za sada ljudi sjajno reagiraju jer je sve lagano - istaknula je vlasnica bara Tena Vodopija.
Za hranu se brine samozatajna Ivana Kovilić koja je kombiniranje namirnica shvatila kao igru, a rezultati su osvježavajući zalogaji kao stvoreni za toplije vrijeme koje dolazi.