Upravo je objavljeno kako će 23. lipnja svoja vrata otvoriti i dubrovački Restaurant 360. Podijelili su i kako će chef težiti istom stilu, filozofiji i kvaliteti. Jedna od promjena u samom timu je odlazak sous chefa Brune Vokala koji trenutno radi na poziciji glavnog chefa zagrebačkog restorana Noel.
Marijo Curić na poziciji je Executive chefa Restorana 360 Dubrovnik od 2015. godine, a u kuhinji radi od 2007., sa samo jednim prekidom od godinu dana. Njegovu bi gastronomiju bilo najispravnije definirati kao tehnički vrlo moderno kuhanje na zasadama stare francuske škole, s fokusom na tradicionalnim, domaćim okusima.
Zbog činjenice da se restoran nalazi u gradu koji je u hrvatskim razmjerima najizloženiji dolasku internacionalnih gostiju visokih i vrlo visokih gastronomskih standarda oblikovanih Michelinovim vrijednosnim sistemom, Marijo Curić svoju inspiraciju i tehničko usavršavanje prakticira stažiranjem u restoranima s 1 ili 2 Michelinove zvjezdice.