Genijalac u gastronomiji, višestruki dobitnik Michelinovih zvjezdica, francuski chef Alain Ducasse uskoro kreće s novim projektom. Radi se o konceptu ručkova na brodovima koji će zaploviti Seinom, a ručak u trajanju od 90 minuta koliko će trajati plovidba koštat će oko 500 eura. Koncept pod nazivom Ducasse sur Seine, kako prenosi poznati gastronomski portal Fine dinning lovers, kreće 4. rujna, a tura će omogućiti pogled na neke od neizostavnih znamenitosti poput Eiffelovog tornja, dok će cijela priča početi i završiti u luci Debilli smještenom u 16. okrugu Pariza (arrondissementu).
Brodovi se kreću isključivo na električni pogon, a imaju kapacitet od 200 mjesta. Cijene će se kretati od 100 eura za meni od tri slijeda do posebnog menija od pet sljedova sa šampanjcima i vinima stajat će vas oko 500 eura, dok više informacija o cijenama možete pronaći ovdje.
Ovo je prvi koncept večera na rijeci u proteklih 10 godina u koje je uključen Ducasse, a znate da se radi o nečem doista posebnom kad je više detalja o samom meniju upravo nemoguće doznati.