NOVI PROJEKT KUHARSKE ZVIJEZDE

GAGGAN OTVARA RESTORAN U STUDENOM: Ako je za vas uživanje u hrani nešto senzualno onda ćete ovdje sigurno doživjeti "foodgasm"!

 Gaggan Facebook page
 

Prije nešto više od sat vremena Gaggan Anand objavio je na svom Instagram profilu datum otvorenja svog novog restorana. Radi se o novom restoranu koji nosi njegovo ime, a podijeljen je u dva dijela G´s Točka i Arena G te Privatni Stol koji će otvoriti svoja vrata 1. studenog. 2019.

Već možete rezervirati svoj stol budući da je službena stranica aktivna. Gaggan je na istoj pobliže objasnio koncept koji planira plasirati u pojedinom dijelu restorana.

"Vjerojatno ste imali priliku čuti za G-točku, ali ključ je u postizanju foodgasma. Ako je hranu doživljavate kao ljubavni čin, a uživanje u hrani kao nešto senzualno tada posjedujete ključ za postizanje foodgasma. Pitanje jest je li on zapravo stvaran? Iskreno, pomalo je komplicirano. Mjesto gdje dovodimo ljude iz cijelog svijeta blagonaklono prema pripadnicima različite boje kože i religija." stoji u opisu Gagganove G točke s obećanjem na samom kraju kako će vam zasigurno pružiti uspomenu i emocije kao produkt stimulacije erogenih zona jezika kroz teksture, temperature, okuse i naravno iznenađenje.

Arena G restoranski je prostor ispunjen stolovima koji okružuju samu kuhinju. Zamišljeno je da gost bude aktivni promatrač/sudionik života chefova. "Benefit toga da se nalazite u neposrednoj blizini kuhinje je da će vas osoblje zasigurno dobro zabaviti, ozbiljno napiti, a možda pozvati i da zajedno večerate. Privatni stol rezerviran je naravno za grupe do 12 ljudi koji žele potpunu privatnost, a minimalni iznos koji morate potrošiti za tim stolom je 26550 kuna (120 000 THBa). Mjesto u G Točki također će vas doći oko 2650 kuna dok cijena po osobi u prostoru Arene G će vas stajati oko 1770 kuna (8000 THBa). Do veljače će na raspolaganju biti 40 mjesta u prostoru Arene G te 14 mjesta u G točki. Na svim stolovima nudit će se potpuno ista hrana, ali razlika je u iskustvu koje ćete proživjeti.

Narednih 15 dana tim će posvetiti finaliziranju menija koji će ugledati svijetlo dana 1. studenog. 2019, a ako želite saznati više o ovoj kuharskoj zvijezdi pročitajte naš insajderski izvještaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:17