SLAVNOG CHEFA JANEZA BRATOVŽA

GOURMET SURADNJA: Kuhari novigradskog Aminessa na edukaciji u renomiranom JB restoranu!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 01.02.2018. u 09:44

JB Restavracija slovi kao jedan od najboljih restorana u susjednoj nam Sloveniji, što je i glavni chef Janez Bratovž dokazao svojim kulinarskim umijećem i konstantnim ulaganjem u kvalitetu svoje kuhinje -  dovoljan razlog za Aminess da pokrene još jednu vrhunsku gourmet suradnju.

Kulinarski portfelj vrhunskog chefa Bratovža dovoljan je poticaj i motivacija za otkrivanje novih vještina, tajni i savjeta iz prestižnog gourmet svijeta, što je nagnalo novigradskog hotelijera i njihov odjel hrane i pića da dogovore jedinstvenu suradnju koja će svakako doprinijeti sve kvalitetnijem i jačem ulaganju u gourmet segmentu.

 

Naime, dogovorena je suradnja koja svaki tjedan dovodi nekoliko kuhara iz novigradskog Aminess tima u cijenjenu kuhinju chefa Bratovža na jedinstvenu edukaciju koja je započela krajem prošle godine te je uspješno nastavljena i u siječnju ove godine.

 

„Ideja je nastala spontano ali ne i bez one ključne početne želje za suradnjom koju je Aminess pokazao, a ja sam je objeručke prihvatio. U JB-u njegujemo tradiciju, ali i pratimo trendove. Želja nam je biti bolji iz dana u dan, a kad pri tome dobijete priliku podijeliti znanje i stručnost s mladim kuharima koji su željni učenja, onda zadovoljstvu nema kraja.“ – naglasio je chef Janez Bratovž koji je s izrazitim zadovoljstvomprihvatio ovaj zanimljivi projekt.

 

Suradnja između JB-a i Aminess još je jedna priča koja dokazuje koliko se ulaže u hotelijersku gourmet ponudu te kako se postavljaju novi temelji za sve buduće suradnje između renomiranih restorana i njihovih vrhunskih chefova što će u budućnosti zasigurno rezultirati još kvalitetnijom hotelijerskom kulinarskom ponudom.

 

Praksa koja je prošle godine uspješno prezentirana projektom Aminess Wine & Gourmet Nights s chefom Davidom Skokom, koji se nastavlja i ove godine s novim idejama i iznenađenjima. Na jednoj od nadolazećih večera pridružiti će nam se i chef Bratovž koji će zajedno sa chefom Skokom kreirati neke od nezaboravnih morskih delicija.

Izdvajamo

Iz drugih medija