Neformalno druženje, uz dobru hranu i dobra vina bio je moto ovog ručka koji je i ispunjen.
Na nekoliko mjesta, gosti, chefovi (koji nisu tog trenutka kuhali), vinari, maslinari i mnogi vezani uz hranu i piće mogli su probati odlična jela ponajboljih hrvatskih kuhara (koji su jela i sami dijelili).
Hrvoje Zirojević je pripremio pašticadu s njokima, Mario Bobanović kao maslac mekane goveđe obraze u umaku s bijelom palentom, a istaknuo se i s rižotom od vrganja, lisičarki i šparoga s kremom od cikle.
Vrlo su zanimljive bile krpice sa zeljem Matije Jagića koji se poigrao s okusima kojih ne očekujete u tom jelu, a Mate Janković je pripremio sous vide srdele.
Uživalo se i u raguu o sipe s istarskim teranom i palentom koji je pripremio Marin Rendić, a za desert se pobrinula Lucija Tomašić koja je ispekla tortu od rogača.
Uz vina iz svih vinskih hrvatskih regija (pa neka se vidi što naša zemlja ima), dobra se atmosfera još više zagrijala... za nove Workshopove i Gala večere koje će se održati u restoranu Pelegrini, potom Šibenskom kazalištu i galeriji Krševan.