POP UP

RESTORAN HIŠA FRANKO SE SELI U MADRID: Najbolje od susjedne Slovenije u glavnom gradu Španjolske!

 Suzan Gabrijan
Hiša Franko, restoran nagrađivane chefice Ane Roš i Valtera Kramera, seli u Madrid na tri tjedna od 19. studenog do 7. prosinca u hotel NH Eurobuilding u Madridu

Foto: Suzan Gabrijan

Slovenski restoran smješten u Kobirdu na talijanskoj granici, koji trenutno stoji na broju 38 na svjetskoj listi 50 najboljih restorana, pojavit će se u Madridu ovog mjeseca, kao dio projekta In Residence. In Residence je godišnji događaj koji organizira kulinarska savjetodavna agencija Mateo&Co, a koja u Madrid dovodi poznate domaće i međunarodne chefove te nudi izvanredno pop-up iskustvo.

Suzan Gabrijan

Chefica Ana Roš, proglašena najboljom na svijetu za 2017. godinu, preselit će cijeli tim i opremu restorana u hotel u glavnom gradu Španjolske, gdje će nuditi istu uslugu kao i u Hiši Franko, od utorka do subote.

Suzan Gabrijan

Oslanjajući se na istu filozofiju hrane po kojoj je postala toliko poznata, poslužit će jela inspirirana prirodom i malim proizvođačima iz svoje zemlje.

U projektu sudjeluju i Mauro Colagreco iz Mirazura, Grant Achatz iz Alinee, Nacho Manzano iz Casa Marciala te kolumbijski chefovi/restorani. Ulaznice možete kupiti OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:48