PROJEKT VELIKOG SRCA

JEDINSTVEN PROJEKT: Danas se u vinogradu Kozlović održava humanitarna večera koja je rasprodana u rekordnom roku, a cilj joj je osnivanje zaklade!

 Berislava Picek / EPH
 

Danas se u vinogradu obitelji Kozlović održava vrlo posebna večer u vinogradu. Naime, s početkom u 20 sati bit će predstavljen projekt kojem je svrha osim prezentacije sinergije kuture i vina, osnivanje zaklade koja će kroz ovakav tip manifaestacija prikupljati sredstva za pomoć djeci i ustanovama koje o njima skrbe.

Buje, 010616.
Vinarija Kozlovic prezentirala je novi program tura za ljubitelje vina i vinskog turizma u organizaciji Irine Ban  i promociju monografije s najboljim vinarijama prema arhitektonskom rjesenju unutar koje je i vinarija Kozlovic.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / EPH

Naime, ovo je prvi događaj ovakvog tipa, a osmišljen je po uzoru na bordoške i kalifornijeske vinarije. projekt je prepoznat i podržan od strane Vinistre, Pučkog učilišta Buje, Istraske županije te Grada Buje. Sredstva prikupljena kupovinom ulaznica utrošit će se na nabavu novog EKG uređaja i posebnog kreveta za odjel pedijatrije Opće bolnice Pula.

Zagreb, 291116.
Hotel Draga di Lovrana.
Predstavljanje JRE vina.
Foto: Matea Petrovic / CROPIX
Matea Petrovic / CROPIX

Buje, 010616.
Vinarija Kozlovic prezentirala je novi program tura za ljubitelje vina i vinskog turizma u organizaciji Irine Ban  i promociju monografije s najboljim vinarijama prema arhitektonskom rjesenju unutar koje je i vinarija Kozlovic.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / EPH

Događanje je zamišljeno kao elegantna i svečana večer glazbe, vina i hrane. Na koncertu će svirati Quarter Mascara, kultni slovenski sastav koji se specijaliizirao za fado glazbu, tango i stare španjolske plesove, a uz njih, na programu je i solo točka Baleta HNK Ivana pl Zajca, solistica Matea Voinea, Rossini Cards.

Marko Miščević

Za večeru će se pobrinuti tri chefa - chef Mira Zrnić iz restorana Stari podrum, chef Marko Morgan, konoba Morgan te začetnik slow fooda u Hrvatskoj, chef Zdravko Tomšić. Svatko od njih, kroz live cooking i flying buffet gostima će prezentirati niz toplih i hladnih jela, a zalogaje će pratiti Kozlović vina. Cijena ulaznice je 700 kn, a broj mjesta je ograničen na 80 gostiju i karte su rasprodane u rekordnom roku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:37