OSVOJITE NAGRADE

KAKO DO NAJBOLJE HRANE NA USKRSNOM STOLU? Zaigrajte naš nagradni natječaj, saznajte sve važne trikove i osvajajte nagrade!

 Berislava Picek / HANZA MEDIA
Gastroposao.eu je prvi strukovni internetski portal za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva, a u suradnji s i Dobrom hrane nagrađuje najkreativnije!

Svi mi koji volimo dobru hranu imamo neke datume u kalendaru istaknute crvenom bojom koji se ne propuštaju. Nešto kao purica i mlinci za Božić, pečenje krafni u veljači, čekanje nove pošiljke špeka od svojih iz Slavonije, čekanje još jedne pošiljke od svojih sa mora, branje prvog proljetnog povrća i voća, otvorena sezona nošenja kratkih rukava i umrljanih prstiju od trešanja. Ali ništa nije kao uskršnji doručak. Šunka u kruhu, mladi luk i rotkvice, kremasta francuska salata, tvrdo i meko kuhana jaja i nazobilazna pinca. Sve su ovo ukusna jela koja obožavamo jesti na Uskrsni ponedjeljak, a nikad nije dosta trikova kako ih sve još bolje pripremiti.

Mišem pređite preko slasne šunke u kruhu, francuske salate, jaja i pince te saznajte kako ovaj Uskrs učiniti još ukusnijim. Da bi stvar bila još bolja, svaki od naredna četiri dana osvajate odlične nagrade! Dobra hrana i Gastroposao.eu vas nagrađuju s kvalitetnim Dick kuhinjskim noževima i pomagalima.

______________________________________________________

Dobitnici/ice su:

- 1x kružni nož za pizzu + 1x kružni nož za tijesto:

  • Josipa Jelčić Bjelajac, Zagreb
  • Maja Vitez, Split
  • Ivanka Kajapi, Kostrena

- nož šefa kuhinje:

  • Zoran Jurakić, Ogulin

_____________________________________________________

Gastroposao.eu je jedini specijalizirani online servis za pronalaženje zaposlenika. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao, a više o samom projektu možete pročitati ovdje.

Puno osmjeha, mladog luka, dragih ljudi, sočne šunkice i sreće želi vam Dobra hrana!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:31