NAGRADNI NATJEČAJ

KARLA BRAŠNA: Žitoproizvod predstavlja novu liniju brašna!

Žitoproizvod Karlovac predstavlja novu liniju Karla brašna vrhunske kvalitete. Dobivena finim mljevenjem u vlastitom mlinu, Karla su brašna proizvod hrvatskih polja i nezamjenjiv sastojak u svakoj kuhinji. Posebice sada, u preduskrsno vrijeme, kada se pripremaju tradicionalne poslastice, poput pince, gibanice ili mlinaca. Karla brašna potražite u Konzumu, Plodinama i Gavranoviću.

Više od šezdeset godina tradicije proizvodnje - koja obuhvaća vlastiti silos, mlin, te provjerene proizvodne procese i kontrolu kvalitete- jamstvo su izvrsnosti Žitoproizvod Karlovac proizvoda. Tako se i nova linija Karla brašna ističe svojom izvrsnošću, ali i širinom ponude. Nova Karla brašna obuhvaćaju klasično, pšenično oštro i glatko brašno. Glatko brašno od sada možete pronaći i u obiteljskom pakiranju od pet kilograma. Ovo brašno dolazi u prozračnom, višenamjenskom pakiranju, izuzetno praktičnom za svako domaćinstvo. Karla linija brašna još nudi dvije vrste pirovog brašna – od oljuštenog i cjelovitog zrna, te graham integralno brašno i pšeničnu krupicu (gris).

Sva brašna dobivena su finim mljevenjem u vlastitom mlinu Žitoproizvoda u Karlovcu gdje se kontrolira proces proizvodnje, od skladištenja žitarica iz domaćeg uzgoja do pakiranja finalnog proizvoda. Izvornost s hrvatskih polja i izvrsna kvaliteta Karla brašna jamstvo su da će vaši pekarski proizvodi, slastice i druge delicije imati izuzetnu nutritivnu vrijednost, kao i okus. Karla brašna, stoga, su nezamjenjiv sastojak u svakoj kuhinji, posebice sada u preduskrsno vrijeme kada se pripremaju tradicionalne poslastice, poput pince, gibanice i domaćih mlinaca.

Karla brašna potražite u Konzumu, Plodinama i Gavranoviću po povoljnim cijenama.

I vi možete osvojiti 5 vreća po 5 kg bijelog tip 500 brašna! Ispunite obrazac i uživajte u pripremi vlastitih uskršnjih delicija!

Dobitnici su:

Aida Hadži-Egrić

Mirna Konevski

Ivana Fresl Dumančić

Jasna Čuljat

Lana Ribarić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 22:41