BLOGERSKA VILICA NAPADA

KLASIK KOJI MIRIŠE NA DJETINJSTVO: Jedu nam se faširanci s keljom!

Zvonimir Ferina

Najpoznatija blogerska vilica uhvatila se u koštac s klasikom koji miriše na djetinjstvo

Ovo jelo nas vrlo često zna odvesti natrag u djetinjstvo, ali kelj nije svima u nekako pretjerano lijepom sjećanju. Ali s faširancima ga obožavamo! Mi ga volimo na sve moguće načine, a nadamo se da ste i vi obožavatelji. Kasandra, inače i jedna od autora bloga Forking Croatia napravila je ovaj vječni klasik koji nikada neće izaći iz mode!

Zvonimir Ferina
 

Trebat će vam:

Za kelj:

glavica mladog kelja
tri srednja krumpira
korijen peršina
mrkva
dva češnja češnjaka
komadić suhog mesa
pola glavice luka
dvije žlice brašna
žlica svinjske masti
crvena paprika, sol, papar

 

Zvonimir Ferina
 

 

Za faširance:

750 grama mljevenog mesa
3 žemlje dan, dva stare
1 dcl mlijeka
1 jaje
sol,papar
pola glavice luka
šaka svježeg peršina

 

Cijeli recept pročitajte OVDJE!

Zvonimir Ferina
 

Izdvajamo

Iz drugih medija