ONLINE FOODIE

(ONLINE FOODIE) #KLIKNI FOLLOW: Ovo su Instagram profili slavnih chefova koje biste svakako trebali zapratiti!

 Getty Images/iStockphoto
Ako ste zaluđeni klopom, vjerojatno obožavate i ljude koji tu klopu pripremaju. Bacite oko na genijalne Instagram profile najboljih svjetskim chefova i kliknite FOLLOW, ako do sada niste!

Magnus Nilsson

Ovaj nordijski chef će vas odvesti u pustolovinu lova hrane na prekrasnim nordijskim pejzažima.

The hotbeds continue to deliver. #sundaydinner #spring #amsterdamforcing #runåbergsfröer

A photo posted by Magnus Nilsson (@faviken) on

Jenner Tomaska

Glavni chef restorana Next u Chicagu je pun uzbudljivih i inovativnih tanjura kojima se možete diviti na njegovom Instagramu.

Crushed ice and lichen branches. #nextAlps @dcberan @bornburgundy @jenetyx

A photo posted by Jenner Tomaska (@jennertomaska) on

Christina Tosi

Ništa bez slastica! Kolači i torte ove pastry chefice će vas oduševiti!

Recipe testing our newest idea TIRAMISU cake..now on to the !!!

A photo posted by christinatosi (@christinatosi) on

Elisabeth Prueitt

Sve što Elisabeth, vlasnica slastičarnice Tartine Bakery iz San Francisca, napravi je jednostavno prekrasno.

Millet cornbread with onion and thyme #cornbread. Still working out recipe

A photo posted by Elisabeth Prueitt (@lizprueitt_tartine) on

Suzanne Goin

Za sve ljubitelje francuske klope, morskih plodova i piknika.

Rene Redzepi

Jedan od najutjecajnijih chefova današnjice, Rene Redzepi, svu pažnju pridaje namirnicama. To pokazuje i njegov Instagram profil.

This is real!!!! A (15 pound) king crab from Tasmania #nomaaustralia

A photo posted by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

David Chang

Zavirite u um kulinarske superzvijezde! Videi će vas oduševiti više od fotki, vjerujte nam!

Joanne Chang

Slastičarka čija su peciva i više nego dovoljna da nam počnu ciriti sline, na prvo gledanje!

It's Memorial Day so it's time for sticky buns. All locations open 8a-6p today. Gooey closeup @missalyss2

A photo posted by joannebchang (@joannebchang) on

Marcel Vigneron

Pravo mjesto za sve ljubitelje molekularne gastronomije.

Crawfish Boil for lunch today! #Ecrevisse #Yum Thanks Stewart #NewOrleansStyle #Creole #Cajun #Louisiana #genuinepanamahat

A photo posted by Marcel Vigneron (@marcelvigneron) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:24