IZ SVIJETA

LADURÉE I VERA WANG: Suradnja koja je rezultirala tortama inspiriranim vjenčanicama!

Vera Wang se udružila sa slavnom francuskom slastičarnicom Ladurée kako bi stvorila ''kolekciju'' bijelih vjenčanih torti inspiriranih upravo njenim vjenčanicama.

Naziv branda je Vera Wang Pour Ladurée, a radi se o jednom od rijetkih partnerstva između dizajnera i slastičarnice, kako prenosi Elle.

U ponudi se, između ostaloga, nalazi torta od macaronsa sa chantilly kremom te bijela vjenčana torta s kremom od manga i kokosa. Torte su inspirirane njenim dizajnom svadbenih haljina te odaju počast Parizu, gradu u kojem se nalazi baza popularne slastičarnice.

Kolači i torte će se moći kupiti u slastičarnici na aveniji Madison i četvrti Soho u New Yorku od 10. siječnja do 26. siječnja. Cijena individualnih kolača će biti 20 dolara.

Macaronsi će se moći kupiti u kutiji od po šest kolačića (24 dolara), 45 kolačića (166 dolara), 80 kolačića (275 dolara) te 125 kolačića (425 dolara).

''Ladurée je oduvijek bio dio mog pariškog iskustva. Oduševljena sam što sam mogla surađivati s njima na dizaniranju svadbenih torti inspiriranih mojim haljinama.'' - izjavila je Vera za Elle

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:41