PRIZNANJE ZA GARDEN BREWERY

LIJEPO PRIZNANJE: The Garden Brewery je najbolja pivovara u Europi prema glasovima Beer 52, najvećeg pivskog kluba na svijetu!

 

Više od 50 tisuća ljubitelja piva, s 400 tisuća glasova i ocjena, izglasali su zagrebačku The Garden Brewery za najbolju u Europskoj Uniji na prvim nagradama Beer 52, najvećeg pivskog kluba na svijetu.

Beer 52 je osnovan 2013. godine i najpopularniji je pivski klub na svijetu s više od 50 tisuća pretplatnika iz UK-a koji svaki mjesec na svoj kućni prag dobivaju paket craft piva. Kako kažu iz kluba, The Garden Brewery među njihovim pretplatnicima ima puno fanova, a nagrada je zaslužena zbog kvalitete i pouzdanosti.

Zagreb, 120319.
Slavonska avenija 22f.
The Garden Brewery, pivovara craft sour piva.
Na fotografiji: inox tankovi s pivom.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / HANZA MEDIA

Nagrade su dodijeljene u deset kategorija, a The Garden Brewery je odnijela titulu najbolje u EU i odabrana je između više od 9500 europskih pivovara zahvaljujući svojoj konzistentnosti, kvaliteti, neprestanoj inovaciji. U samo tri godine postojanja proizvela je 77 pivskih stilova, s uspješnim izvozom u UK, Francusku, Njemačku, Dansku, Belgiju, Nizozemsku, pa sve do Australije i Novog Zelanda. Od otvaranja 2016. godine na popisu proizvedenih piva našao se i nagrađivani Vanilla & Chocolate Porter, cijeli raspon Sour piva, eksperimentalna piva poput serije Milkshake IPA kao i inovativna IPA piva s niskim udjelom alkohola.

Zagreb, 120319.
Slavonska avenija 22f.
The Garden Brewery, pivovara craft sour piva.
Na fotografiji: limenke s pivom.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / HANZA MEDIA

Zagreb, 021116. 
Pivovara The Garden Brewery na Radnickoj cesti.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX

Među ostalim nagrađenim pivovarama nalaze se i Gipsy Hill, Northern Monk, Siren, Crate, Five Points i Big Smoke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:22