ZANIMLJIVA EKIPA NA FULIRANJU

NA FULIRANJE DOLAZI BREADCLUB: Ekipa koja u svom sastavu broji genijalnog chefa, pastry cheficu i već znane gastro entuzijaste!

 Boris Kovacev / CROPIX
 

Na Fuliranje nam ove godine dolazi ekipa koja se okupila pod nazivom "BreadClub". Ova četvorka već je dobro poznata javnosti, a radi se o jednom od najboljih hrvatskih chefova u hrvatskoj gastronomiji - Dino Galvagno, pastry chefica Ivana Čuljak, Zrinka Zajec jedna od zaslužnih za divan K3 - Kruh na treću te Karlo Vulin kojeg povezujemo s pekarnicom Kroštula iz Pakoštana.

S Dinom Galvagnom vas ne trebamo posebno upoznavati. Pravi šmekeri ipak poznaju njegov rad iz restorana Prasac i 5/4, a obučio je i neke nove mlade sage poput Filipa Horvata, Matije Kruhonje i Ivane Bekavac.

Mario Kučera

Ivana Čuljak je pastry chefica koja je svoj zanat ispeglala diljem svijeta budući da je odradila brojne angažmane u Novom Zelandu, Meksiku, Kolumbiji, Norveškoj, a nedavno i u Beču. Ivana je jedna od uspješnijih natjecateljica prve sezone Masterchefa, a pokrenula je i svoj brend "Neka jedu kolače" koji svakim danom broji sve više poklonika.

Arhiva Ivane Čuljak

Zrinka Zajec jedna od pokretača brenda K3 iliti Kruh na treću budući da joj je dosadilo jesti loš kruh i tako krenula u pokretanje vlastite proizvonje. Vrlo brzo se kruh pripremljen sa starterom probio u male specijalizirane prodavaonice i našao svoju publiku.

Zagreb, 180216. Ekipa iz firme Kruh3 radi kruh na bazi kiselog tijesta s dodacima. Dodaci su rogac, cokolada, cili papricice, smokve, orasi i dr. Foto: Berislava Picek/ CROPIX

Karlo Vulin i Kroštula na sceni su aktivno prisutni kroz pekarske proizvode u brojnim restoranima, a uskoro možemo očekivati i novu zagrebačku adresu gdje se planiraju "skrasiti" i gdje ćete moći kupiti njihove proizvode.

Marko Miščević

Ova ekipa odlučila je na Fuliranju ponuditi neke svoje zamisli i recepture, a dobar dio njih se još isprobava i dorađuje. Ono što su nam mogli otkriti jest da će nuditi juhu od sira u kruhu, kobasice kakve još nismo imali prilike kušati na adventu, ludo čokoladne kekse za koje smatraju da će lijepo ići uz kuhano vino te s´morse koji su još uvijek u testnoj verziji. Veselimo se početku prosinca kako bi isprobali njihovu ponudu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:19