ČESTITKE

NA NJUJORŠKOM NATJECANJU: Vergal ekstra djevičansko maslinovo ulje proglašeno je jednim od najboljih svjetskih maslinovih ulja za 2019. godinu!

 Vergal Facebook page
Ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal iz Novigrada već 9 godina uzgaja sorte frantoio, leccino i istarsku bjelicu

Kako stoji na njihovim web stranicama, ime Vergal utisnuto je u pamćenje Novigrađana kao naziv za stari izvor - potok. Kao što je nekoć značilo zdravlje, čistoću i život, pristiglo iz netaknutih dubina zemlje, Vergal nastavlja živjeti i danas, jednako izvorno i snažno, kao maslinovo ulje iz vlastite proizvodnje Lagune Novigrad koja već 9 godina uzgaja sorte frantoio, leccino i istarsku bjelicu koje godišnje daju oko 3.500 litara ulja.

Vergal Facebook page

The New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) jedno je od najcjenjenijih svjetskih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete maslinovih ulja. Smatra se najprestižnijim i najvećim natjecanjem, a svaki novi godišnji popis je autoritativni vodič najboljih svjetskih maslinovih ulja i posvećenih proizvođača koji maslinova ulja izrađuju.

Vergal Facebook page

Vergal ekstra djevičansko maslinovo ulje proglašeno je jednim od najboljih svjetskih maslinovih ulja za 2019. godinu te mu je dodijeljena Zlatna nagrada od strane Ocjenjivačkog suda NYIOOC-a.

Vergal Facebook page

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal Frantoio je u travnju 2018. godine proglašeno jednim od najboljih svjetskih ulja za 2018. godinu i osvojilo je zlatnu medalju u kategoriji monokultivarnih ulja blage voćnosti. 2017. godine je, pak, Vergal Frantoio osvojilo je prestižnu nagradu Best in Class u kategoriji monokultivarnih ulja blage voćnosti od 12 kategorija za sjevernu hemisferu.

Čestitke!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:57