Maurin
Svježi inćuni marinirani u naranči s maurinom. Riječ je o ulju koje se odlično slaže s ribom. Svježe je i ima herbalne note, miriše na travu.
Buža
Tuna s dvije kapi limuna i perlama aceta balsamica u kombinaciji s bužom. Buža je voćno, svježe ulje, aromatično, sa zelenim notama. Istodobno je snažna jer ima izvrsno izbalansiranu pikantnost, voćnost i gorčinu. Najbolju kvalitetu i okus daje na crvenoj zemlji.
Pendolino
Srdela marinirana u crvenom grejpu s pendolinom. Zašto se slaže? Pendolino je svježije ulje, ima zelene note, umjereno je pikantno, ugodno pod jezikom i zato dobro ide s ribom.
Leccino
Carpaccio od brancina, s tri kapi naranče, soli i paprom, sljubljen s leccinom. Leccino je svježe, lagano i izbalansirano ulje čiji je odnos gorčine i pikantnosti odličan. Univerzalno je i svi ga vole, posebno oni koji ne vole jača ulja. Belić kaže da su čak sami talijanski maslinari rekli da leccino u Istri daje bolje ulje nego u Toskani. Posebno je cijenjen u Japanu.
Selekcija Belić
Sirovi kvarnerski škampi s kupažom ulja, odnosno selekcijom Belić. U ovoj su kupaži postoci pojedinih sorti svake godine drugačiji jer ovisi o tome kakva je bila godina, odnosno je li bilo suše ili previše kiše. Rađena je tako da pokriva široku lepezu hrane, ponajviše ribu.
Vodnjanska crnica
Losos sa senfom od smokve, narančom, vlascem i motrom te vodnjanskom crnicom. Vodnjanska crnica je idealna za serviranje uz plavu ribu. Dobro se sljubljuje s lososom, palamidom, malo robusnijim maneštrama, pašta fažolom i mladim grahom na salatu. Izbalansirana je u pikantnosti i gorčini.
Istarska bjelica
Sladoled od crne čokolade s istarskom bjelicom. Istarska bjelica je sorta koja ima najizraženiju gorčinu od svih sorti maslina u Istri. Zato se idealno slaže s crvenim mesom, divljači, a i kraljica je čokolade i svih čokoladnih kolača. Što je čokolada tamnija, to bjelica više dolazi do izražaja.
Ascolana teraneo
Skuta sa slatkom od smokava Bosiljke Belić i ascolanom teraneom. Ova je sorta jedna od najaromatičnijih. Miriše na zeleno tropsko voće, bananu, avokado, mango. Idealno ide sa skutom, medom, smokvom, ali i sa zrelim sirevima i sirevima s plemenitom plijesni.
Rosulja
Bakalar na bijelo s inćunom i rosuljom. Rosulja ima pikantnost i voćnost koja još više podigne okus bakalara. Rosulja se odlično slaže s jačim okusima.
Frantoio
Carpaccio od bifteka boškarina s potočarkom i frantoiom. Belić naziva frantoio kraljem crvenog mesa. Riječ je o toskanskoj sorti maslina čije se ulje proslavilo u “suradnji” s fiorentinom. Glavna mu je karakteristika pikantnost, a pod nepcem se osjećaju note papra i peperončina. Najbolje se slaže s crvenim mesom - biftekom, ramstekom, tagliatom i drugim sličnim mesnim jelima.
Itrana
Kavijar od aceta balsamica i lososa s itranom. Itrana je srednje intenzivno ulje, aromatično, voćno, zrelo. Kada ga pomirišete, osjećate miris tropskog voća i banana.
Picholino
Zreli kravlji sir s picholinom. Riječ je o ulju s izbalansiranom pikantnošću i gorčinom. Nešto je manje pikantan od frantoia, ali je zato voćniji. Odlično se slaže sa svim zrelim sirevima kao što su grana padano i parmigiano reggiano te drugim kravljim i ovčjim zrelim sirevima.