Bread Street Kitchen

Nabavite novu kuharicu Gordona Ramseya!

Radi se o opuštenoj hrani sa sezonskim namirnicama što ovu kuharicu čini savršenim štivom za pripremu obiteljskih objeda.

Izvor naslovne fotografije: Gordon Ramsey Facebook Page

Slavni britanski chef Gordon Ramsey izdaje novu kuharicu, temeljenu na njegovom londonskom restoranu Bread Street Kitchen, koja ima potencijal postati omiljena obiteljska kuharica kućanstava diljem svijeta. Kuharica broji 100 primamljivih recepata, a cilj joj je uvjeriti čitatelje da kod kuće možete jesti jednako dobro kao i u restoranu, bez obzira na to što je na meniju. Recepti sadrže sve, od recepata za doručak do večernjih gozbi! Tehnike pripreme recepata su jednostavne i pomno objašnjene, a prkos Gordona Ramseya ne nedostaje. Ako mislite da kod kuće ne možete jesti jednako dobro kao i u restoranu, varate se!

U njegovom restoranu Bread Street Kitchen koncept je jednostavan, radi se o opuštenoj hrani sa sezonskim namirnicama što ovu kuharicu čini savršenim štivom za pripremu obiteljskih objeda. Recepti koje u njoj možete pronaći variraju od onih za brzi brunch poput kolačića s ricottom, maslacem i medom, lagani ručak poput pastrve sa školjkama i deserata poput punča s rumom ili nedjeljnih gozbi poput svinjetine u umaku od jabuka i cimeta.

Nova kuharica će se na policama u Velikoj Britaniji moći pronaći od 20. listopada, a možete ju naručiti i OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:22