Od crtića do serijala!

Najbolje od Anthonya Bourdaina što trenutno možete gledati na Netflixu!

Za sve vjerne pratitelje ovog ''posebnog'' lika! Evo što trenutačno igra na Netflixu, a nosi Bourdainovo ime!

Izvor naslovne fotografije: Anthony Bourdain Official Facebook Page

Izvor vijesti: Thrillist

Izvor videa: Youtube

The mind of a chef: Noodle

Iako The mind of a chef: Noodle uključuje samo pojavljivanje glasa Anthonyja Bordaina kao naratora, on je i producent ove PBS-ove serije. Svaka sezona serije ugošćuje drugog chefa koji gledatelje uvodi u svojet dobre hrane, pića, namirnica i kuhanja. U prvoj sezoni, Anthony Bourdain i gledatelji prate njegovog prijatelja, chefa Davida Changa.

Parts Unknown: Copenhagen

Bourdain posjećuje najpoznatiji europski foodie grad, jede u najboljem restoranu na svijetu i istražuje kulturne ljepote skandinavskih zemalja. Za vrijeme posjeta Kopenhagenu je izjavio: ''Plašim se mjesta gdje je sve besprijekorno čisto i gdje ljudi izgledaju poprilično sretni!'' Saznajte je li i otišao s tom mišlju!

Parts Unknown: Tokyo after dark

Svima nam je već poznato koliko Bourdain obožava japansku kuhinju, ali u ovoj epizodi istražuje tamnu stranu Tokya koji obiluje eksesivnim pijenjem, lokalnim zalogajnicama i robotima.

Parts Unknown: Congo

Jedna od najboljih epizoda serijala Parts Unknown budući da je Bourdain oduvijek želio posjetiti Kongo i saznati kako tako uništena zemlja danas funkcionira. Kultura koju Bourdain istražuje je prilično komplicirana, frustrirajuća, i konačno, opasna.

Parts Unknown: Iran

Kao i Kongo, epizoda o Iranu uključuje osvrt Bourdaina na trenutačno političku i kulturnu situaciju. Amerikancima je kultura ove zemlje poprilično nepoznata, iako je se po medijima nalazi konstantno, ali Bourdain detaljno objašnjava njihovu kulturu i odnos prema hrani.

The Layover: New York

Bourdain pokušava istražiti najbolje od New Yorka dok čeka svoj drugi let, u periodu od 12-30 sati. Otkriva skrivene dragulje za stvarne turiste i nagovara vas da se maknete s aerodroma i istražite ljepote mjesta gdje presjedate na vaš sljedeći let.

Archer: Live and Let Dine

Sterling Archer nagovara Bourdaina da posudi glas chefu karaktera poput Gordona Ramsayea u animiranom filmu u kojem chef podučava naučnika te na kraju od njega napokon napravi kompetentnog chefa!

Parts Unknown: Thailand

U ovoj epizodi Bourdain pije. Bourdain napravi tetovažu. Bourdain jede street hranu s jednim od najboljih chefova današnjice, Andyjem Rickerom. Trebamo li reći išta više?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:32