#OSTAJEMDOMA

NEODOLJIVI KLINCI KUHAJU: Preslatka braća Kvesić pokrenuli su YouTube kanal Kulinarni duet!

 Facebook Page Kulinarni Duet
 

Prije nekoliko dana na Youtubeu pojavio se profil pod nazivom "Kulinarni duet". Radi se o preslatkoj braći Kvesić iz Splita, desetogodišnjem Danielu i osmogodišnjem Marku. U ovo vrijeme globalne pandemije, njihovi video uradci pravo su osvježenje i ulijevaju dozu pozitive koja nam je svima prijeko potrebna ovih dana, a možete ih pratiti i putem Instagrama i Facebooka.

Nedavno su objavili recept za pogaču za koju vam nije potreban kvasac s apelima gledateljima da ostanu kod kuće kao što to i oni čine.

- Pa ja već od pete želim postati youtuber, i već tada sam mamu i tatu molio da me počnu snimati kamerom dok ja onima koji me gledaju na svom YouTube kanalu objašnjavam kako se nešto radi. Ali oni tada još to nisu dopuštali, čekali su da malo narastem. I kako nisam mogao snimati svoje uratke, onda sam polako počeo pratiti druge, i učiti kako se to sve radi. Tada sam odlučio kako ću na svom kanalu, kad malo narastem, za početak ostalima pokazivati kako se gradi s lego-kockicama. One su moja najdraža igračka, sve ove ladice su pune kockica. Gradim, pa se igram, onda rastavljam, pa opet gradim, dobivam nove. A onda sam počeo i programirati lego – rekao je svojevremeno Daniel za Slobodnu Dalmaciju.

Sve je zapravo počelo s otvaranjem YouTube kanala "Eli Dan" gdje je Daniel prikazivao kako slaže lego kocke, a zatim i programira. Gotovo je nevjerojatno da je dječak programirao robota koji sam hoda, govori i recitira "Grgu Čvarka", a nadjenuo mu je ime Verni te isprogramirao da Verni umjesto njega ide u školu. Bilo je to prije dvije godine, da bi mu se sada u video prilozima pridružio i njegov mlađi brat Mark i više se posvetili svojim kulinarskim avanturama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:49