DANAS

NOVI BROJ DOBRE HRANE: Danas je na kioscima. Evo kako je nastao najsočniji magazin u zemlji u vrijeme epidemije!

 Mario Kučera
Ove nedjelje na kioscima...

Trenutna situacija nagnala nas je da drugačije razmišljamo o novom broju najsočnijeg magazina u zemlji i zato smo za vas pripremili sljedeće:

SLASTIČARI U KUĆNOM IZDANJU

Kreativnost naših najboljih slastičara ne staje ni u karanteni pa su osmislili slatke recepte koji će vas oraspoložiti.

RNB Weekend Festival

RIBARSKI KRIZNI STOŽER

Davor Grabovac iz splitske konobe Otprilike ovako predlaže malo drugačije recepte od svježe, ali i smrznute ribe.

Mario Kučera

SVE TAJNE TEMPEHA

Nadopunite svoju prehranu ovim ukusnim fermentom soje.

Zagreb, 220220.
Jela od tempeha, fermentiranih sjemenki soje.
Foto: Marko Miscevic / CROPIX
Marko Miščević / HANZA MEDIA

PATKE I PAŠTETE

U Velikom Bukovcu nalazi se OPG Orehovec, najveća farma pataka u Hrvatskoj, a mi smo ga posjetili.

Veliki Bukovac, 230320.
OPG Orgehovac bavi se uzgojem pataka i pijetlova.
Foto: Marko Miscevic / Cropix
Marko Miščević / HANZA MEDIA

KONZERVE IZMEĐU POTRESA I KORONE

Fotografi Dobre hrane odlučili su iskoristiti svoje konzerve u jednostavnim jelima.

Zagreb, 260320
Varivo od konzerve slanutka prema receptu fotografkinje Berislave Picek. Fotografiju fotografkinje napravila kcer Lucija Picek Posavec.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

POVRATAK EKSPRES LONCA

Izvucite ga napokon iz ormara i skuhajte ukusna jela za svega dvadesetak minuta.

Zagreb, 300320.
Editorijal jela iz ekspres lonca za magazin Dobra hrana.
Foto: Marko Miscevic / Cropix
Marko Miščević / HANZA MEDIA

ZDRAVI TANJURIĆ

Nastasja Petrić osmislila je tri recepta za popečke koje će vaši klinci obožavati.

Zagreb, 250320.
U vrijeme korone i izolacije Nastasja Petric pripremila je tri jednostavna jela; crveni popecci od cikle i slanutka, narancasti od batata i palente i zeleni kelj i krumpir.Prvi puta nismo snimale skupa nego sam jela pokupila i snimila na stubistu. Jela su odlican izbor za djecu i jednostavna su za prirpemu u ovo vrijeme.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

RUŽIČASTA VINA

Saša Špiranec probrao je najbolje nove rosée s kojima vrijedi dočekati vedrije dane.

Woman toasting with sparkling wine and champagne
Getty Images/iStockphoto

UKRATKO

Poznati reper Marko Lasić Nered ima novi gastro show “Kaj se kuha?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:27