Posjetili smo Antoničin mlin u mjestu Žrnovnica na istoimenoj rijeci gdje se još uvijek okreću kola koja domaće žitarice pretvaraju u brašno.
GARDENSCAPE FOCACCIA - napravili smo svoj vrt na vrućoj pogači!
Najveća ekološka farma pašnih goveda Natura Beef ovih je dana na zagrebačkoj tržnici otvorila dućan.
Plešivička vinarija Korak napokon otvara svoju gurmansku oazu.
Miroslav Novosel u svojoj pivovari kuha nefiltrirana i prirodna craft piva.
PRIČA O CURRYJU - sve što niste znali o najpoznatijem indijskom jelu!
FINGER FOOD SLASTICE - malo za promjenu, na vrtnoj zabavi poslužite nešto i za sladokusce.
Jedan od najvećih hrvatskih vinara sasvim se posvetio eksperimentiranju, a vođenje vinarije preuzela je njegova kći, Martina Krauthaker Grgić.
Posjetili smo ManO2, Corto Maltese i Konobu Fakin te doznali što se novog kuha.
ZDRAVI TANJURIĆ - prvi piknik u parku s klincima. Što skuhati?
Razgovarali smo s Brunom Vokalom, novim chefom zagrebačkog restorana Noel.