WEB FOODIE

ONLINE FODDIE: Kako nam se svidjela Just Eat Real Food, stranica na Facebooku i Instagramu?

 Just Eat Real Food Facebook page
Ocjenjujemo gastro sadržaje na društvenim mrežama.

OPIS: Jednostavno jedite pravu hranu, glasio bi slobodan prijevod imena ove stranice koja promovira upravo to - izvorne, lokalne i sezonske namirnice i nerafiniranu hranu. Recepti su popraćeni atraktivnim fotografijama, a osim njih stranica povremeno dijeli i neke vanjske sadržaje vezane uz kvalitetan život, ali i šaljive viralne sadržaje.

Just Eat Real Food Facebook page

SVIDJELO NAM SE: Stranica ima Instagram i Facebook profil na kojima ne dijele identičan sadržaj, po čemu se vidi dodatan trud, i isplati ih se pratiti na obje platforme. Namirnice koje se koriste u receptima lako su dostupne, nema kompliciranja. Recepti su raznoliki, puno je slastica, ali i jednostavnih slanih jela.

Just Eat Real Food Facebook page

NIJE NAM SE SVIDJELO: Sadržaja koji nisu vezani uz hranu je možda ipak malo previše. Pojavljuju se reklame, no u opisu stranice jasno stoji da su povezani s Amazonom i da uzimaju proviziju. To je pošteno, ali reklame svejedno živciraju.

Just Eat Real Food Facebook page

Isprobani recept: Popečci s puretinom i jabukom. Naizgled neobična kombinacija, ali dobro funkcionira. Pomiješa se mljevena puretina s naribanom jabukom, mirodijama i peče na tavi. Ukusan i zdrav ručak, gotov u trenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:01