NA INTERNETU

ONLINE FOODIE NA VEZI: Evo kako nam se svidjela Darkova web kuharica!

 Darkova Web Kuharica Faceboog page
Osim na Facebooku (12.200 pratitelja), aktivan je i na Instagramu (7363 pratitelja), a u sve objave vode na njegovu web stranicu gdje su opisi recepata i niz prekrasnih fotografija.

Opis:

Domaća gastro stranica koju vodi, kako i ime govori, Darko koji navodi kako inspiraciju i recepte pronalazi posvuda, od kuharica do interneta. Stranica je mjesto gdje prenosi recepte koje je isprobao kod kuće, gdje kuha s velikim guštom i željom da svlada osnove kuharstva. Osim na Facebooku (12.200 pratitelja), aktivan je i na Instagramu (7363 pratitelja), a u sve objave vode na njegovu web stranicu gdje su opisi recepata i niz prekrasnih fotografija.

Darkova Web Kuharica Faceboog page

Svidjelo nam se...

Raznolikost recepta, osoban pristup opisu svakog pojedinog jela, jako detaljni opisi. Recepti koje objavljuje su zabavni, detaljno opisani, sa širokim rasponom lako dostupnih namirnica. Sviđa mi se što objavljuje i slana i slatka jela, doručke, priloge... Fotografije su jako lijepe i koloritne, a recepte je jednostavno pratiti. Zbog osobnog pristupa ubrzo dobijete osjećaj da poznajete Darka i da vam uživo daje recepte za svoja omiljena jela.

Darkova Web Kuharica Faceboog page

Nije nam se svidjelo...

Ne nalazim posebnih zamjerki stranici, osim jedne sebične - voljela bih da Darko objavljuje češće. Novi post pojavljuje se svakih par dana, iako realno manji broj objava znači i da zbog hiperprodukcije ne pati kvaliteta, tako da se ovo zapravo i ne može smatrati minusom.

Darkova Web Kuharica Faceboog page

Isprobani recept:

Hrskavi batat s umakom od indijskih oraščića. Divna zdrava grickalica koju i sama rado pripremam, ali s malo neočekivanim umakom koji sam dosad koristila samo za zdrave slastice. Jako ukusno i jednostavno za pripremiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:04