TESTIRANO

ONLINE FOODIE: Posjetili smo portal Paleohacks i evo kako nam se svidio!

 Phaleohacks Facebook page
Stranica koja promovira paleo prehranu.

OPIS:

Stranica koja promovira paleo prehranu, sve popularniji način ishrane koji se bazira na povrću, mesu, ribi, jajima i zdravim masnoćama, a minimizira ili potpuno izbacuje ugljikohidrate i mahunarke. Iako se najčešće čuju prigovori da je u ovoj prehrani previše mesa i masnoća, njezina je baza zapravo povrće, a ova stranica daje niz odličnih ideja za njegovu pripremu, i kao priloga i kao glavnog jela. Osim samih recepata ovdje se mogu vidjeti linkovi na zanimljive i edukativne sadržaje o hrani, ali i vježbanju, prirodnoj kozmetici...

Phaleohacks Facebook page

SVIDJELO NAM SE:

Sadržaja je zaista puno, od zanimljivih recepata do savjeta. Dio recepata prezentiran je videom, kratkim, efektnim, koji u trenu budi apetit, a dio su linkovi na tekstualne recepte na njihovoj stranici. Jako su detaljno opisani i ne ostavljaju prostora za grešku. Posebno mi se sviđaju recepti za zdrave slastice bez šećera i nezdravih masnoća.

Phaleohacks Facebook page

NIJE NAM SE SVIDJELO:

Stranica nudi i zdravstvene savjete na lifestyle način (hrana koja potiče anksioznost, koliko vam zapravo proteina treba i slično), što mi osobno ne smeta, ali s obzirom na to da u njima često nisu navedeni relevantni izvori, stranica mi zbog njih ispada malo neozbiljna. Ostalo je sve, za nekoga koga zanima ovakav tip prehrane, vrlo zanimljivo i raznoliko.

Phaleohacks Facebook page

ISPROBANI RECEPT:

Cvjetača pečena na grilu s kurkumom i paprom. Vrlo jednostavan recept, ništa komplicirano ni revolucionalno, a opet tako dobra ideja za zdrav i jednostavni obrok pripremljen na način kojeg se ne bih sama sjetila. Jako fino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:33