IMA NOVINA

OSAMNAESTO IZDANJE THE WORLD'S 50 BEST RESTAURANTS: U iščekivanju proglašenja najboljih restorana i chefova!

 The World's 50 Best Restaurants Facebook page
18. izdanje The World's 50 Best Restaurants, pod pokroviteljstvom S.Pellegrino & Acqua Panna, bit će predstavljeno u utorak, 25. lipnja u Singapuru

Evo što se promijenilo!

Izbor The World's 50 Best Restaurants je krenuo na globalnu turneju 2016., a tijekom posljednje tri godine održao je glavnu svečanost u New Yorku, Australiji i Baskiji u Španjolskoj. Ove će se godine svečanost dodjele održati u Singapuru. Singapur se dugo smatra mjestom vrhunske gastronomije i pića, s izvrsnim restoranima kao što su Odette (broj 28 na listi), Burnt Ends, Waku Ghin i Les Amis, ali i slavnim barovima. U lipnju 2019. godine, grad-država pozdravit će najbolje svjetske chefove na tjednu ekskluzivnih gastronomskih proslava i događanja.

The World's 50 Best Restaurants Facebook page

Svečanost dodjele će se održati u utorak 25. lipnja u marini Bay Sands. Ispred Marina Baya u Singapuru, nalazi se resort koji obuhvaća više od 2.500 hotelskih soba, prostrani trgovački centar, palubu s panoramskim pogledom na grad-državu i čak 45 restorana. Svečana dodjela nagrada održat će se u kazalištu Sands u sklopu resorta i bit će uživo prikazana na stranici Facebook-a The World's 50 Best Restaurants te na portalu Fine Dining Lovers.

The World's 50 Best Restaurants Facebook page

Po prvi put, popis najboljih svjetskih restorana 2019. bit će rezultat glasovanja Akademije za ravnopravnost spolova. Više od 1.000 stručnjaka iz cijelog svijeta - uključujući chefove, gastro novinare i gurmane koji su putovali - glasali su kako bi odredili pobjednika naslova Najbolji svjetski restoran 2019., ali i dobitnike pojedinačnih nagrada. Na događaju će također biti službeno predstavljen program Best of the Best, u kojem se nalaze restorani koji su već postigli prvo mjesto na izboru i više ne ispunjavaju uvjete za godišnje glasove, uključujući Osteriju Francescanu te El Celler de Can Roca.

Massimo Bottura Facebook

Opsežni program događanja uključivat će niz jedinstvenih MasterClassova, koji će pružiti jedinstvenu priliku ljubiteljima hrane da steknu uvid u filozofiju i tehnike nekih od najvećih kulinarskih inovatora na svijetu.

#50BestTalks predstavio je svježi format u nedjelju 23. lipnja 2019. godine. Događaj će sadržavati neke od najpoznatijih gastro osoba ove generacije - bit će otvoren za javnost s VIP ulaznicama koje će vjerojatno biti dostupne nudeći ekskluzivni pristup u backstage i mogućnost kušanja nekih od kuharskih kreacija. #50BestTalks će poprimiti oblik scenskog nastupa uživo, a uskoro će biti objavljeni i uzbudljiviji detalji.

Veselimo se dodjeli!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:14