NOVI BROJ DOBRE HRANE

DANAS U PRODAJI: "Skuhali" smo novi broj najsočnijeg magazina u zemlji, a u vašim rukama može biti ove nedjelje!

 Marko Miščević / HANZA MEDIA
Evo što smo vam skuhali...

Zoran Šimunić okupio je poznate splitske chefove Zirojevića, Pažanina, Sanjina i Grabovca kako bi nam otkrili sve tajne splitskih tržnica, a potom nešto i skuhali.

Split, 200220.
Zoran Simunic organizirao je da cetiri splitska chefa ( Hrvoje Zirojevic, Ivan Pazanin, Braco Sanjin i Davor Graba Grabovac) obidju trznicu i ribarnic ui u restoranu Storija Ivana Pazanina spremili nekoliko jela.
Foto: Josko Ponos / CROPIX
Joško Ponoš / HANZA MEDIA

Chef Igor Gudac postao je službeni kuhar Veleposlanstva Kraljevine Švedske u Hrvatskoj i otkrio nam što će pripremati za veleposlanicu Madunic i njezine cijenjene goste.

Zagreb, 220220.
Kuhar Igor Gudac pripremio je nekoliko jela za uzvanike svedske ambasade.
Na fotografiji: kuhar Igor Gudac.
Foto: Marko Miscevic / CROPIX
Marko Miščević / HANZA MEDIA

Anita Šarić prihvatila se novog izazova: kako kod kuće pripremiti savršeno lisnato tijesto za slatka i slana jela.

Zagreb, 210220.
Anita Saric izradjuje lisnato tijesto.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

U centru Zagreba nedavno je otvoren novi prostor popularne pekare koja vraća vjeru u dobri, stari kruh od kiselog tijesta.

Marko Miščević / HANZA MEDIA

Međunarodni uspjeh varaždinskog bučinog ulja Vladimira Kurteka i nekoliko slasnih recepata u izvedbi chefa Damira Crlenog iz hotela Park.

Varazdin, 240220.
Chef Damir Crleni osmislio je jela s bucom, bucinim uljem i sjemenkama buce. Jela su: ukiseljene buce, susene buce sa vabucinom, kuhane buce u mlijeku, nadjevene buce, kuhane buce sa suhim vocem, nabujak od buce, kruh od buca. Uz chefa Damira Crlenia jela su pripremali chef Marin Sambolek i chef Dario Rodes. Snimali smo jela u uljari Patrcevic.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Mario Bebić, Zoran Šimunić i Dado Tašner uhvatili su se kuhače i pripremili specijalitete s popularnim sezonskim povrćem - raštikom.

Mario Kučera /

POKE BOWL - ovo egzotično jelo u kratkom je roku zaludilo Zagrepčane, a mi smo otkrili u čemu je tajna.

Zagreb, 210220
Poke bowl snimljen u Poke-poke fast foodu. 
Foto: Marko Miscevic / Cropix
Marko Miščević / HANZA MEDIA

Slavica Šagolj zasukala je rukave pa krenula mijesiti tijesto i pripremati nadjeve za raviole, mezzelune, torteline i druga talijanska čudesa.

Marko Miščević / HANZA MEDIA

Spremni ste za izletovanje? Donosimo restoranske adrese ne smijete propustiti (i poneka koju vrijedi zaobići).

Desinic, 150513.
Restoran Gresna gorica, jedan od najboljih objekata seoskog turizma.
Na slici: eksterijer.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / HANZA MEDIA

Nastasja Chiara Petrić odlučila je pokazati kako pripremiti tri jednostavna deserta od samo tri sastojka!

Zagreb, 210220.
Zdrav slatki kolac od tri sastojka za djecu pripremila je Nastasja Petric.
Na fotografiji:kolac od sjemenke buce, tamne coklada i datulja.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Saša Špiranec prikupio je najbolje uzorke škrleta, graševine, muškata i drugih moslavačkih vina vrijednih pažnje.

Graberje Ivanicko, 040419.
Seosko imanje Kezele.
Izbor najboljeg proizvodjaca vina sorte skrlet medju osam moslavackih vinara. 
Na fotografiji: Sven Djozo.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA

Chefica Ivana Bekavac popričala je s nama uoči otvorenja svog novog restorana.

Božidar Prezelj

Na kioscima ove nedjelje, 01.03.2020.!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:11