Zoran Šimunić okupio je poznate splitske chefove Zirojevića, Pažanina, Sanjina i Grabovca kako bi nam otkrili sve tajne splitskih tržnica, a potom nešto i skuhali.
Chef Igor Gudac postao je službeni kuhar Veleposlanstva Kraljevine Švedske u Hrvatskoj i otkrio nam što će pripremati za veleposlanicu Madunic i njezine cijenjene goste.
Anita Šarić prihvatila se novog izazova: kako kod kuće pripremiti savršeno lisnato tijesto za slatka i slana jela.
U centru Zagreba nedavno je otvoren novi prostor popularne pekare koja vraća vjeru u dobri, stari kruh od kiselog tijesta.
Međunarodni uspjeh varaždinskog bučinog ulja Vladimira Kurteka i nekoliko slasnih recepata u izvedbi chefa Damira Crlenog iz hotela Park.
Mario Bebić, Zoran Šimunić i Dado Tašner uhvatili su se kuhače i pripremili specijalitete s popularnim sezonskim povrćem - raštikom.
POKE BOWL - ovo egzotično jelo u kratkom je roku zaludilo Zagrepčane, a mi smo otkrili u čemu je tajna.
Slavica Šagolj zasukala je rukave pa krenula mijesiti tijesto i pripremati nadjeve za raviole, mezzelune, torteline i druga talijanska čudesa.
Spremni ste za izletovanje? Donosimo restoranske adrese ne smijete propustiti (i poneka koju vrijedi zaobići).
Nastasja Chiara Petrić odlučila je pokazati kako pripremiti tri jednostavna deserta od samo tri sastojka!
Saša Špiranec prikupio je najbolje uzorke škrleta, graševine, muškata i drugih moslavačkih vina vrijednih pažnje.
Chefica Ivana Bekavac popričala je s nama uoči otvorenja svog novog restorana.