NAJBOLJI HRVATSKI RESTORAN

PELEGRINI ŠIRI SVOJ TIM: Zapošljavaju, a nakon dvije godine rada i nagrađuju s 5000 eura!

    AUTOR:
    • Sponzorirani sadržaj

  • OBJAVLJENO:
  • 03.01.2017. u 18:04

Arhiva restorana Pelegrini

Ne trebaju vam posebno iskustvo i znanje, važna je vaša motivacija i uživanje u onom čime se bavite!

Naime, danas je najbolji hrvatski restoran objavio vijest kako širi svoj tim. Na veselje svih onih koji su uvijek priželjkivali okušati svoju sreću u profesionalnoj kuhinji 2018.-ta se na svom početku osmjehnula dobrom prilikom.

Imate strast za kuhanjem? Mladi ste, vedri, motivirani za rad i želite uživati u onome što radite? Pridružite se timu restorana Pelegrini.

 

Svakome tko nakon dvije godine rada želi produžiti ugovor za zahvalnost nude nagradu od 5.000 eura, jer žele da znate koliko cijene vaš rad.

Više informacija potražite na njihovoj službenoj stranici, a životopis i pismo namjere šaljite na [email protected] do 31.01.2018.

Arhiva restorana Pelegrini
 

Podsjetimo se da je ranije ove godine JRE u suradnji s grupacijom San Pellegrino/Aqua Panna chefu Rudolfu Štefanu i šibenskom Pelegriniju dodijeljena prestižna nagrada za najbolji servis JRE service award 2017. Kako doznajemo od chefa Rudija učestala je praksa specijalizacije osoblja u renomiranim svjetskim restoranima uobičajena i u kuhinji i servisu Pelegrinija.

Arhiva restorana Pelegrini
 

 

Izdvajamo

Iz drugih medija