DIVNA GESTA BOŠKINCA I GLIGORE

PLEMENITA GESTA: Sirana Gligora se priključila humanitarnoj akciji Borisa Šuljića te sav prihod odlazi Ribafishevoj udruzi RokOtok!

 Mario Kučera i Zeljko Grgić
 

Sirana Gligora je na društvenim mrežama upravo podijela vijest kako se priključila humanitarnoj akciji pokrenutoj inicjativom Borisa Šuljića vlasnika hotela i vinarije Boškinac. Podsjetimo kako je većina Boškinčevih vinograda pretrpjela veliku štetu uzrokovanu posolicom.

Podsjetimo kako je prvi čovjek Boškinca, Boris Šuljić, objavio je putem društvenih mreža kako je na nagovor chefa i prijatelja Rudija Štefana odlučio od cijelog uroda napraviti vino pod nazivom Potribica, a sav prihod dati Udruzi RokOtok na čelu s Domagojem Jakopovićem Ribafishem, koji je ovog ljeta plivao i povezao 17 otoka u spomen na prerano preminulog sina, a s ciljem da djecu makne na trenutak od ekrana i pozove na druženje u stvarnom svijetu.

Pag, 040612.
Gastro reportaza s otoka Paga.
Restoran Boskinac. Vlasnik hotela i resorana Boris Suljic.
Foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Zeljko Grgic / CROPIX

"Bit će to jedno prirodno vino, opolo, no teško je u ovom trenutku išta prognozirati." otkrio nam je Boris te izjavio kako su etikete već u izradi, a djelo su Studija Sudar te će putem ankete kupci odlučiti o favoritu. Ova akcija imala nevjerojatan uspjeh te je Potribica u potpunosti rasprodana u samo nekoliko sati.

Otok Pag, Kolan, 090816,
Sirana Gligora ciji su vlasnici Ivan i Sime Gligora.
Foto :Mario Kucera / CROPIX
Mario Kucera / CROPIX

Sirana Gligora ove godine su afinirali sir u dropu Potribice, a najavili su ako će sve prihode također dati u humanitarne svrhe Ribafishevoj udruzi RokOtok. Svi prihodi bit će dostupni u Cheese & Deli trgovinama te webshopu od studenog ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:06