Kako Vjeko Bašić kaže, Boba je posveta njegovim korijenima i priča o obitelji neraskidivo vezanoj s otokom i njegovim okusima. Vjeko osluškuje lokalnu namirnicu, a kroz jelovnike reflektira njezin suživot s okruženjem i sezonom. Ovo se podjednako odnosi na morski i biljni svijet.
Chef Marko Gajski kuha s postulatom jednostavnosti, vjerujući da se kreativna i interpretativna snaga crpi iz temeljnog okusa namirnice i njezine ukupne iskoristivosti te strasti prema kuhanju. Njegova je kuhinja u restoranu LD usidrena u okusima Dalmacije te hrvatskim tradicionalnim jelima.
JRE Hrvatska tako u 2019. godinu ulazi u slijedećem sastavu: San Rocco – Brtonigla, Monte – Rovinj, Pergola – Savudrija, Badi – Umag, Marina – Novigrad, Zigante – Livade, Draga di Lovrana – Lovran, Plavi podrum – Volosko, Villa Ariston – Opatija, Boškinac – Pag, Pelegrini – Šibenik, Foša – Zadar, Dubravkin put – Zagreb, Lešić Dimitri – Korčula, Boba – Murter.
Obitelji partnera, uz postojeće Miele, Miva galerija vina, Kozlović, Chiavalon, Franck, HTZ, TZ Zagreba, TZ Istre, TZ Kvarnera, pridružili su se Grappa Nonino by Atrox, Duke group tableware & chef's equipment te Farina Gran Pasta Molino Quaglia & Petra, Kikkoman, Maille by Nikas.