PRIJAVITE SE!

POSAO IZ SNOVA: Pobijedite na Netflixovom Instagram natječaju i proputujte svijet!

Šest strastvenih instagramaša (tri iz Jugoistočne Azije, te po jedan iz Taiwana/Hong Konga, Južne Koreje i Indije) bira jednog koji će posjetiti svaki od šest restorana koji se trenutačno emitiraju u tekućoj sezoni Chef's Table.

Chef's Table, popularna emisija koju možete gledati ako ste ponosni vlasnici Netflixa, prikazuje najbolje svjetske chefove u akciji, podiže svijest o hrani i vraća nas korijenima. Već drugu godinu zaredom, također, lansira #MyChefsTable Instagram natjecanje.

O čemu se radi?

Šest strastvenih instagramaša (tri iz Jugoistočne Azije, te po jedan iz Taiwana/Hong Konga, Južne Koreje i Indije) bira jednog koji će posjetiti svaki od šest restorana koji se trenutačno emitiraju u trećoj sezoni Chef's Table. Pobjednik treba dokumentirati svoje iskustvo dok uživa u najboljoj hrani na svijetu, koju pripremaju slavni chefovi, od Virgilia Martineza do Ivana Orkina.

Što trebate učiniti?

Kako biste potencijalno osvojili ovu odličnu mogućnost, morate imati javni Instagram račun, pratiti @NetflixPH, a zatim uploadati svoje najukusnije fotografije hrane s oznakom #MyChefsTable do 6. ožujka 2017. Fotografije bi trebale prikazivati vašu ljubav prema hrani, bilo da se radi o fine dining kuhinji ili uličnoj hrani ili pak nečemu što ste sami pripremili. Jednostavno!

Ovdje saznajte više informacija te pogledajte videa u nastavku za dodatna pojašnjenja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:17