JRE SERVICE AWARD 2019

PRESTIŽNO PRIZNANJE: Samo trideset kilometara od Zagreba nalazi se restoran koji je upravo dobio nagradu za najbolji servis u Europi!

 Arihva Ošterije Debeluh
 

U Liegeu se upravo održava kongres koji JRE (udruženje mladih restoratera) svake godine organizira za svojih 330 članova. Ove godine nagradu SERVICE AWARD 2019 primio je Jure Tomič, alfa i omega Ošterije Debeluh iz Brežica.

Osterija Debeluh Facebook page

Podsjetimo, kako je Jure pobjednik svjetskog prvenstva u pripremi tjestenine Barilla Pasta Word Championship te sudjelovao na svjetskoj izložbi EXPO u Milanu 2015. njegovu kuhinju posebno obožavaju Zagrepčani zbog njegove iskrene hrane i doista sjajne vinske karte. Neka od njegovih jela postala su klasici i Jure ih jednostavno ne smije maknuti s karte, a to su recimo Debeluhova tortica od tartara gusje jetre i prepeličjeg jaja i štrudla od borovnica na malo drugačiji način.

Arihva Ošterije Debeluh

Topla dobrodošlica, gostoljubivost i uslužnost oduvijek su bile odlike izvrsnih restorana koju svakako nije lako postići. Ugodna atmosfera, pažljivo složena vinska komponenta i osoblje koje zna prezentirati cijelu priču gostu izuzetna je kvaliteta kojem bi svi trebali težiti, a upravo ti "neopipljivi"faktori tvore dobar servis.

Arihva Ošterije Debeluh

Podsjetimo kako je ovu prestižnu nagradu 2017. dobio Rudolf Štefan iz šibenskog Pelegrinija kao jedini hrvatski restoran kojem je to pošlo za rukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:03