U Liegeu se upravo održava kongres koji JRE (udruženje mladih restoratera) svake godine organizira za svojih 330 članova. Ove godine nagradu SERVICE AWARD 2019 primio je Jure Tomič, alfa i omega Ošterije Debeluh iz Brežica.
Podsjetimo, kako je Jure pobjednik svjetskog prvenstva u pripremi tjestenine Barilla Pasta Word Championship te sudjelovao na svjetskoj izložbi EXPO u Milanu 2015. njegovu kuhinju posebno obožavaju Zagrepčani zbog njegove iskrene hrane i doista sjajne vinske karte. Neka od njegovih jela postala su klasici i Jure ih jednostavno ne smije maknuti s karte, a to su recimo Debeluhova tortica od tartara gusje jetre i prepeličjeg jaja i štrudla od borovnica na malo drugačiji način.
Topla dobrodošlica, gostoljubivost i uslužnost oduvijek su bile odlike izvrsnih restorana koju svakako nije lako postići. Ugodna atmosfera, pažljivo složena vinska komponenta i osoblje koje zna prezentirati cijelu priču gostu izuzetna je kvaliteta kojem bi svi trebali težiti, a upravo ti "neopipljivi"faktori tvore dobar servis.
Podsjetimo kako je ovu prestižnu nagradu 2017. dobio Rudolf Štefan iz šibenskog Pelegrinija kao jedini hrvatski restoran kojem je to pošlo za rukom.