ČESTITAMO

PRIZNANJE: Paradox Wine & Cheese Bar je nagrađen nagradom Hideaway Report 2019 Editors' Choice Award!

Paradox Wine & Cheese Bar je nagrađen nagradom Hideaway Report 2019 Editors' Choice Award u kategoriji Best Wine & Cocktail Bars, najbolji vinski i koktel barovi

The Hideaway Report je neovisni američki mjesečnik, jedan od najuglednijih u svijetu luksuznih putovanja i hotela, s poviješću od preko 40 godina, koji pruža neovisne recenzije i preporuke najnevjerojatnijih hotela i pratećih iskustava diljem svijeta.

Svakog siječnja urednici se prisjećaju iskustava putovanja iz prethodne godine, fokusirajući se na hotele i okolna iskustva koja su se pokazala najupečatljivijima. U 2018. urednici Hideaway Reporta preletjeli su više od 190.000 milja i posjetili 27 zemalja.



Paradox Wine & Cheese Bar se nalazi u samom centru Splita, netom iza hotela Bellevue u prelijepom prostoru s krovnom terasom koja gostima pruža pogled na užurbanu splitsku luku. Uređenje Paradoxa odiše elegancijom i suvremenošću, ali isto tako predstavlja hommage starom Paradoxu, zadržavši određene elemente i motive po kojima je bio prepoznatljiv kada je svoja vrata splitskim i stranim gostima otvorio još u ljeto 2012.

Paradox se u ponudi oslanja na dokazanu formulu sljubljivanja selektiranih hrvatskih vina, s posebnim naglaskom na Dalmaciju i autohtone dalmatinske sorte, s podjednako pažljivo odabranom selekcijom sireva, kao i raznih sušenih, mariniranih i dimljenih delicija karakterističnih za Dalmaciju i Mediteran.

Uz tematske večeri, naročito namijenjene promociji dalmatinskih vina, Paradox je prepoznat i po kvalitetnom glazbenom programu, okrenutom jazz i rock pravcima, a naročito promociji mladih kantautora. Na kraju dana, Paradox ostaje siguran odabir kako za ozbiljne ljubitelje vina koji se žele detaljnije upoznati s vinskom Dalmacijom, ali i za sve one goste, domaće i strane koji samo žele uz čašu vina i fetu sira provesti ugodne trenutke u prelijepom ambijentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:15